ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Σαμαρά, καθώς ο Αλέξανδρος Σαμαράς, αδελφός του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη, υπέστη βαρύτατο εγκεφαλικό.
Ο κ. Αλέξανδρος Σαμαράς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan το βράδυ του Σαββάτου και αμέσως υπεβλήθη σε μία ιδιαίτερα λεπτή επέμβαση με ακτινογράφο. Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά σοβαρή και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.
Ο Αλέξανδρος Σαμαράς είναι πρόεδρος του Δ.Σ. του Κολεγίου Αθηνών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο ΠΦΣ για το μολυσμένο βρεφικό γάλα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερος με εγγύηση ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Αρης Νίκος Λάσκαρης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σάντσεθ προς Τραμπ: «Δεν μπορείς να παίζεις ρώσικη ρουλέτα με την τύχη εκατομμυρίων, δεν πτοούμαστε από απειλές»
- Ο Μπραντ Πιτ στην Αθήνα με το yacht του Έρικ Βασιλάτος
- Συνεργάτης του Χαμενεΐ: Το Ιράν δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί με τις ΗΠΑ
- ΙΕΛΚΑ: Στο 1,38% ο πληθωρισμός στα σουπερμάρκετ τον Φεβρουάριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.