ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ευρωπαίους ηγέτες ενημέρωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει η Ελλάδα για την καλύτερη φύλαξη των συνόρων της.
Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε διαδοχικές τηλεφωνικές συνομιλίες με την Άνγκελα Μέρκελ, τον Σαρλ Μισέλ και τον Εμανουέλ Μακρόν.
Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε την καγκελάριο της Γερμανίας, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τον πρόεδρο της Γαλλίας για τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει η Ελλάδα για τη φύλαξη των συνόρων της μετά τις δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων ότι δεν θα μπορούν πλέον να αποτρέπουν τους πρόσφυγες από το να έρχονται παρανόμως στην Ελλάδα.
Ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε επίσης αναλυτικά τους συνομιλητές του για την κατάσταση που διαμορφώνεται στο Προσφυγικό μετά τις συγκρούσεις στο Ιντλίμπ και αντήλλαξαν απόψεις για τις δυνατότητες αντίδρασης που υπάρχουν.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέχεια των τηλεφωνικών επικοινωνιών του, μίλησε με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν και τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καρλ Λάγκερφελντ: Ο ωραίος Μπατίστ Τζιαμπικόνι, η τεράστια περιουσία, η γάτα και οι κληρονόμοι
- Ποιοι εργολάβοι αναλαμβάνουν αρδευτικά έργα 691 εκατ. ευρώ – Η ανατομία του ΥΔΩΡ 2.0
- Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews: Επιχειρηματίες θέλουν έναν αδύναμο πρωθυπουργό, ο Μητσοτάκης είναι ισχυρός – Η Ελλάδα κινδυνεύει από τους λαθρομετανάστες
- Πλειστηριασμοί ακινήτων: Μια τροποποίηση άρθρου, γροθιά στο στομάχι της οικονομίας
