ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την κατάσταση στη νοτιοανατολική Μεσόγειο θα ενημερώσει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων που συνεδριάζει σήμερα στο Λουξεμβούργο.
«Θα ενημερώσω σήμερα το Συμβούλιο για την κατάσταση στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. Και επίσης, για τις πρόσφατες επισκέψεις μου στις βαλκανικές χώρες και ιδιαίτερα στα Δυτικά Βαλκάνια και τις προσπάθειές μας να επισπεύσουμε τη διαδικασία ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας», ανέφερε ο κ. Δένδιας προσερχόμενος στο Συμβούλιο.
Ο Έλληνας Υπουργός υπογράμμισε, επίσης, ότι «ανυπομονεί» για το γεύμα με τον Αιγύπτιο Υπουργό Εξωτερικών, Σάμα Σούκρι.
«Πιστεύω ότι η Ευρώπη έχει πάντα να κερδίσει από μια στενότερη συνεργασία με την Αίγυπτο. Είναι μια χώρα πρωταρχικής σημασίας για την ευρωπαϊκή μας οικογένεια», εκτίμησε.
Διαβάστε επίσης:
Ερντογάν κατά Ελλάδας: Διώκουν, ληστεύουν, ξυλοκοπούν και δολοφονούν πρόσφυγες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σίλια Κριθαριώτη: Οικογενειακώς σε ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο
- Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας προτείνει τηλεργασία και αποφυγή των αεροπορικών ταξιδιών για να μειωθεί η κατανάλωση πετρελαίου
- Από τη Metlen έως τη Wall Street: Γιατί οι θέσεις short δεν είναι (πάντα) λόγος επενδυτικής ανησυχίας
- Οι Patriot, οι κανόνες εμπλοκής και τα σενάρια πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.