ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες από τις Αστυνομικές Αρχές του Αφγανιστάν ότι υπάρχει Έλληνας μεταξύ των θυμάτων από την επίθεση ενόπλων στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Καμπούλ.
Αντίθετα, το Υπουργείο Εξωτερικών διαβεβαιώνει πως οι δύο Έλληνες πιλότοι που ήταν στην αφγανική πρωτεύουσα είναι σώοι και αβλαβείς.
Παράλληλα, αναφέρει πως είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις αφγανικές Αρχές στην Καμπούλ.
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα ανέφερε στο BBC πηγές της Αστυνομίας του Αφγανιστάν, αναφορικά με τα θύματα τις ένοπλης επίθεσης στο ξενοδοχείο Intercontinetal στην Καμπούλ, έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος εννέα Ουκρανών, ενός Έλληνα, ενός Γερμανού και ενός Καζάκου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ένας Έλληνας μεταξύ των νεκρών της επίθεσης στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Καμπούλ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παρουσία Δαβάκη στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειo μνήμης του Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα
- Ειρήνη Αγαπηδάκη: Αυξημένος ο προϋπολογισμός για την υγεία το 2026 με 600 εκ ευρώ επιπλέον
- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-Ομιλία υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στη Βουλή
- Αργυρούπολη: 59χρονος άνδρας έβγαλε τσεκούρι σε καυγά στο δρόμο