ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας Έλληνας είναι μεταξύ των 18 επιβεβαιωμένων θυμάτων από την επίθεση ενόπλων στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Καμπούλ, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές του Αφγανιστάν.
Περίπου 160 άνθρωποι διασώθηκαν από τους Αφγανούς στρατιώτες που έδωσαν μάχη επί 12 ώρες για να ανακτήσουν τον έλεγχο του κτιρίου κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου προς την Κυριακή.
Πηγές της αφγανικής αστυνομίας είπε στο βρετανικό δίκτυο BBC ότι έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος εννέα Ουκρανών, ενός Έλληνα, ενός Γερμανού και ενός Καζάκου. Δύο από τα θύματα δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί.
Η αεροπορική εταιρεία Kam Air ανέφερε ότι μεταξύ των νεκρών είναι και ορισμένοι υπάλληλοί της ενώ άλλοι αγνοούνται.
Τρεις από τους δράστες σκοτώθηκαν ενώ δέκα άνθρωποι, εκ των οποίων οι τέσσερις πολίτες, τραυματίστηκαν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΚΤΩΡ: Στην κυκλοφορία την Πέμπτη τα πρώτα 10 χιλιόμετρα του νέου ΒΟΑΚ στο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος
- Heineken: Αύξηση πωλήσεων πάνω από τις προβλέψεις το τρίτο τρίμηνο – Ώθηση από Ασία και Αμερική
- Χρυσός: Κίνδυνος νέας πτώσης κάτω από τα 4.000 δολάρια – Η JPMorgan βλέπει άνοδο στα 5.000 δολάρια το 2027
- Μαρία Καρυστιανού: Aρνήθηκαν να καταθέσω στεφάνι στη Θεσσαλονίκη – Κάλεσμα για νέο «ΟΧΙ» σε όσους «μας φιμώνουν»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.