• Άρθρα

    Audi: Η Ducati δεν πωλείται

    • NewsRoom


    Ο διευθύνων σύμβουλος της Audi, Rupert Stadler, απέρριψε εικασίες ότι η επιχείρηση μοτοσικλετών Ducati θα μπορούσε να πωληθεί, στο πλαίσιο μιας προγραμματισμένης αναδιάρθρωσης της «μαμάς» της Audi, Volkswagen.

    iolcus - logo«Η Ducati δεν πωλείται», τόνισε ο Stadler, όπως επιβεβαίωσε τη Δευτέρα εκπρόσωπός του.
    Καθώς η Volkswagen αρχίζει να αποκαλύπτει λεπτομέρειες της τεράστιας αναδιοργάνωσής της, η οποία πιθανώς θα περιλαμβάνει κάποιες πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων, προέκυψαν ρεπορτάζ και πληροφορίες ότι η εταιρία πουλά την Ducati.

    Volkswagen, Matthias Mueller
    Matthias Mueller, διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen

    Ο διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen, Matthias Mueller, έχει σκιαγραφήσει ένα ευρύ 10ετές πρόγραμμα αναδιάρθρωσης με το όνομα «Strategy 2025» και έχει τονίσει ότι η εταιρία ερευνά εξονυχιστικά το χαρτοφυλάκιό της, για να εντοπίσει περιοχές όπου θα μπορούσε να «βελτιστοποιηθεί». Ωστόσο, δεν έχει αναφέρει την Ducati, ούτε άλλες επιχειρήσεις προς πιθανή πώληση.

    Το MarketWatch επισημαίνει ότι αναμένεται ευρέως μια προετοιμασία της αυτοκινητοβιομηχανίας, προκειμένου να προχωρήσει σε αρχική δημόσια προσφορά για την επιχείρηση φορτηγών. Η Volkswagen δεν το έχει επιβεβαιώσει, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο αποτελεί μία από τις επιλογές της.

    Όπως ανέφερε ο CEO την περασμένη εβδομάδα, περισσότερες λεπτομέρειες για την προγραμματισμένη αναδιάρθρωση θα αποκαλυφθούν το φθινόπωρο.

    Μια προσφορά της IOLCUS INVESTMENT AEPEY 

    iolcus - logo

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/i-angliki-aston-martin-xafniazi-to-brexit-tha-enischisi-tis-exagoges-mas/54965



    ΣΧΟΛΙΑ