• Άρθρα

    Άρθρο Παρέμβαση: Ανεμβολίαστοι; Η επιβολή έπεται της πειθούς!

    Άρθρο Παρέμβαση: Ανεμβολίαστοι; Η επιβολή έπεται της πειθούς!


    Πλέον, βρίσκεται εκτεθειμένη σε κίνδυνο η όλη λειτουργία της κοινωνίας εξ αίτιας μιας κατηγορίας πολιτών που κατανοεί επικίνδυνα εσφαλμένα την δημοκρατία, το σύνταγμα και τα δικαιώματα.

    Να σημειωθεί εδώ ότι όλοι αυτοί που αρνούνται τους εμβολιασμούς, καταπατούν κατάφορα το Σύνταγμα και όλα τα δικαιώματα των πολιτών που έχουν εμβολιαστεί ακυρώνοντας τις προσπάθειες, τους κόπους και τις θυσίες τους, προσβάλλοντας και παραβιάζοντας το δικαίωμά τους στην υγειονομική προφύλαξη, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους την ζωή. Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κατάσταση όπου όλες οι δημοκρατίες καλούνται να αντιμετωπίσουν τους παραγεμισμένους με δικαιώματα απαίδευτους, τα οποία τα στρέφουν δολοφονικά εναντίον των συνανθρώπων τους.

    Το φαινόμενο είναι παγκόσμιο και δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να το εντάξουμε κι αυτό στις ελληνικές «ιδιαιτερότητες». Οφείλουμε να το κατανοήσουμε στην σωστή του διάσταση και να το αντιμετωπίσουμε σύμφωνα με τους θεσμούς και τους νόμους της δημοκρατίας.

    Οι εμβολιασμοί δεν έγιναν υποχρεωτικοί, όπως θα έπρεπε. Τουλάχιστον, να γενικευτούν άμεσα τα μέτρα εναντίον των αρνητών,  καθώς δεν είναι δυνατόν στον 21ο αιώνα να κυριαρχήσει με το πρόσχημα της δημοκρατίας, ο βαθύς Μεσαίωνας.

    Αν η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, είναι η ώρα να εφαρμόσει όλους τους υπάρχοντες νόμους ώστε να προστατεύσει έκτος από την ανθρώπινη ζωή και όλα εκείνα τα επιτεύγματα που με θυσίες ο πολιτισμός κατέκτησε ως τις μέρες μας. Δεν είναι δυνατόν να ερμηνεύεται η δημοκρατία από ανθρώπους που αρνούνται ή δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μυαλό τους λογικά, που αδυνατούν να αντιληφθούν και κυρίως να χρησιμοποιήσουν τα πολύτιμα δικαιώματα που τους παρέχει ο σύγχρονος κόσμος.

    Η ειρωνεία, δε, του όλου θέματος είναι ότι οι ποικίλοι οπαδοί των πλέον αποτρόπαιων ολοκληρωτισμών όπου όλη η πολιτική, κοινωνική και ατομική ζωή συνοψίζεται σε μιαν ουρανομήκη λίστα απαγορεύσεων, ενοχλήθηκαν καταρχήν από το ενδεχόμενο του υποχρεωτικού εμβολιασμού και στην συνέχεια … σηκώνουν παντιέρα εναντίον των περιοριστικών μέτρων για τους ανεμβολίαστους.

    Εν ολίγοις, δεν μπορεί μια ομάδα κοινωνικά και πολιτικά καθυστερημένων ατόμων να τραβήξει ολόκληρη τη χώρα στον θάνατο, την καταστροφή, τον όλεθρο, ούτε και άθλιες αντιπολιτευτικές πολιτικές να αντιλαμβάνονται αυτή τη συγκυρία ως πολιτική ευκαιρία για να αναστήσουν τα κομματικά τους πτώματα.

    Η κυβέρνηση οφείλει να λάβει πιο αυστηρά μέρα που να στρέφονται ευθέως κατά των ανεμβολίαστων. Έτσι λειτουργούν οι Δημοκρατίες! Η επιβολή έπεται της πειθούς. Σε μια ώριμη χώρα του δυτικού κόσμου, δε, κάτι τέτοιο πρέπει να γίνεται διακομματικά!

    Διαβάστε επίσης

    Θεοδωρίδου: Ο εμβολιασμός υπερτερεί της φυσικής ανοσίας από τη νόσηση

    Τεχνική Ολυμπιακή: Νέα οικονομική διευθύντρια η Ελένη Νικολοπούλου



    ΣΧΟΛΙΑ