ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας η κατεπείγουσα διερεύνηση των συνθηκών του τραγικού δυστυχήματος, η γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων και η απόδοση των όποιων ευθυνών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, για το εργατικό δυστύχημα στην Βούλα.
«Άλλο ένα εργατικό δυστύχημα σήμερα στη Βούλα, με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο 28χρονου εργαζόμενου σε γερανοφόρο όχημα, έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των τραγωδιών που καταγράφονται στους χώρους εργασίας στη χώρα μας, όπου κάθε χρονιά καταρρίπτεται το αρνητικό ρεκόρ της προηγούμενης με αποτέλεσμα να χάνουμε έναν εργαζόμενο ανά δύο ημέρες. Ήδη, μόνο για τον μήνα Ιανουάριο 2025 έχουν καταγραφεί 15 θανατηφόρα εργατικά δυστυχήματα», συμπλήρωσε ο κ. Χρηστίδης.
«Στη χώρα μας όπου η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπόσχεται συνεχώς μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία, αλλά η υγεία και η ασφάλεια αγνοούνται» σημείωσε, ο Π. Χρηστίδης.
Διαβάστε επίσης
EE: Καταδικάζει τα «φρικτά εγκλήματα» κατά αμάχων στη Συρία
ΥΠΕΣ: Χρηματοδότηση ύψους 40 εκ. ευρώ στους Δήμους για δράσεις πυροπροστασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλακιστέοι οι 6 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα στις πολεοδομίες της Αττικής
- Κάνναβη και συνθετικά ναρκωτικά: «Έκρηξη» στους εφήβους, νέα νομοθετική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη
- Απόστολος Βακάκης: Στην κινούμενη άνοδο της αβεβαιότητας η Jumbο και οι επενδυτές της
- Είναι τόσο καλός αυτός ο 19χρονος, Κίμι Αντονέλι που έχει νικήσει σε 5 συνεχόμενους αγώνες Formula 1;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.