• Πολιτική

    Αυγέρη: Δεν αμφισβητείται μόνο η ηγεσία του Κασσελάκη αλλά και η εκλογή προέδρου από τη βάση

    • NewsRoom
    Δώρα Αυγέρη, Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

    Δώρα Αυγέρη, Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ


    «Αυτό που αμφισβητείται εδώ και 25 ημέρες δεν είναι η ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη, αμφισβητείται η ίδια η διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση», δήλωσε στον ρ/στ Talk Radio η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δώρα Αυγέρη.

    Η κ. Αυγέρη διαμήνυσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ιδιοκτήτες. Ανήκει στον κόσμο του, στη βάση του, και αυτή η βάση -ούτε μήνας δεν έχει περάσει- έχει αποφασίσει να έχει νέα πολιτική ηγεσία».

    «Όσοι δεν κατάλαβαν γιατί έχουμε νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν κατάλαβαν προφανώς ούτε ποια ήταν η αιτία της ήττας σε μεγάλο βαθμό», είπε και σχολίασε πως «η υπονόμευση δεν είναι κάτι καινούργιο». «Αυτό που είναι καινούργιο είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται η υπονόμευση. Η υπονόμευση του κόμματος και της ελπίδας των Ελλήνων να έχουν μια διαφορετική πρόταση αλλαγής δεν θα περάσει», τόνισε.

    Αυγέρη για Κασσελάκη: Οι άνθρωποι αλλάζουν προς το καλύτερο

    Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα όσα γράφτηκαν για την αναφορά του Στ. Κασσελάκη ότι έχει αλλάξει από τότε που ήταν 24 ετών, σημείωσε:

    «Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ουσιαστικά ότι οι άνθρωποι αλλάζουν και το καλό είναι να αλλάζουν προς το καλύτερο.

    Η περίπτωσή του είναι ένα θετικό παράδειγμα αυτής της αλλαγής νομίζω: να είσαι ένας άνθρωπος που στα 19 του έχεις άλλη πληροφόρηση, έχεις μεγαλώσει μακριά από την πατρίδα σου με μονομερή πρόσληψη ειδήσεων για μια χώρα που την παρουσίαζαν ως μια χώρα βολεμένων δημοσίων υπαλλήλων και λοιπά, και να έρχεσαι στα 35 σου και να γίνεσαι καλύτερος, αποδεχόμενος στην ουσία αυτό που έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας από το 2015-2019 -παρ’ όλο που και τότε τον υπονόμευαν».

    Διαβάστε επίσης:

    Κεραμέως: Οι Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών (ΜΚΟ) απέκτησαν πλήρες πλαίσιο διαφάνειας

    Παύλος Μαρινάκης: Η αναβάθμιση από τον οίκο S&P αποτελεί κατάκτηση για την ελληνική οικονομία

    Παπαστεργίου: Νέο ραντεβού στην Αστυνομία για τον προσωπικό αριθμό στις ταυτότητες



    ΣΧΟΛΙΑ