• Πολιτική

    Αποκάλυψη: Πού μένουν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί, τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και η καθημερινή τους ζωή

    Τούρκοι αξιωματικοί


    Στη δημοσιότητα δόθηκαν νεότερα στοιχεία για το πού μένουν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί που είχαν διαφύγει στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.

    «Τα Νέα» αποκαλύπτουν σήμερα τις νέες αυτές πληροφορίες επισημαίνοντας ότι οι Αρχές βρίσκονται υπ’ ατμόν, μετά και τις νέες απειλές της τουρκικής κυβέρνησης ότι θα τους βρει και θα τους «πακετάρει».

    Οι 8 αφέθηκαν προ ημερών ελεύθεροι και πλέον ο μεγαλύτερος φόβος των Αρχών δεν είναι η πιθανότητα απαγωγής τους αλλά «το ενδεχόμενο να προσπαθήσει κάποιος να τους σκοτώσει».

    Σύμφωνα με την εφημερίδα οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί, διαμένουν σε στρατόπεδο στον ηπειρωτικό χώρο, υπό αυστηρή φρούρηση, το σχέδιο για την οποία αναπροσαρμόζεται συνεχώς, βάσει των νέων πληροφοριών που υπάρχουν. Ειδικές μονάδες των ΕΚΑΜ και της αντιτρομοκρατικής αλλά και άνδρες των ΜΑΤ έχουν αναλάβει την 24ωρη φρούρηση των οκτώ, ενώ έχει στηθεί και ένα ηλεκτρονικό πέπλο προστασίας στην περιοχή, τα πάντα ελέγχονται ηλεκτρονικά και φυσικά ο χώρος βιντεοσκοπείται.

    Αν και οι οκτώ Τούρκοι, τους οποίους η Τουρκία κατηγορεί ως πραξικοπηματίες, βρίσκονται συνεχώς υπό αυστηρή επιτήρηση, έχουν κάποια ιδιωτικότητα. Στον ειδικά διαμορφωμένο για αυτούς χώρο στο στρατόπεδο, έχει παραχωρηθεί στον καθένα ένα δωμάτιο και μοιράζονται όλοι μαζί το σαλόνι και την κουζίνα.

    Οι οκτώ Τούρκοι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα περνούν το χρόνο τους διαβάζοντας, βλέποντας τηλεόραση και προσπαθώντας να μάθουν ελληνικά, ενώ ένα από αυτούς παίζει μπουζούκι!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αρχίζει η έρευνα για τη Folli Follie: Tα δύο σενάρια και ο ρόλος της ελεγκτικής εταιρείας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Έλληνες επιχειρηματίες που κάνουν «απόβαση» στο Λονδίνο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελεύθεροι και οι τελευταίοι 4 Τούρκοι στρατιωτικοί



    ΣΧΟΛΙΑ