• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Απαράδεκτη ενέργεια από τοπική οργάνωση της Ν.Δ. Καπηλεύεται τη χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη

    korakaki

    Η κομματική αφίσα


    Σε μια απαράδεκτη ενέργεια προχώρησε πριν από λίγο η τοπική οργάνωση της Πετρούπολης της Ν.Δ. Καπηλεύτηκε μια φωτογραφία της χρυσής Κορακάκη, προφανώς χωρίς την άδειά της και την ανάρτησε στο λογαριασμό της στο facebook. Το κείμενο μέσα στη φωτογραφία γράφει η Ελλάδα της Αριστείας, έχει τηλέφωνα της τοπικής οργάνωσης και τη διεύθυνση των γραφείων της Τ.Ο. Το βέβαιον είναι ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχει ιδέα για το συγκεκριμένο συμβάν, το οποίο όμως πρέπει να το καυτηριάσει άμεσα. Η ίδια η Κορακάκη στις δηλώσεις που έκανε όταν προσγειώθηκε στην Αθήνα, δεν άφησε κανέναν υπαινιγμό ότι πρόσκειται στο κόμμα της Ν.Δ ή σε κάποια άλλη πολιτική παράταξη. Ως εκ τούτου, η ενέργεια της τοπικής οργάνωσης είναι αυθαίρετη και παράλογη, εκτός αν μπορεί να αποδείξει ότι η φωτογραφία αυτή έχει την έγκριση της αθλήτριας.

    Ήδη στα social media υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις. Δείτε μερικές από αυτές:

    korakaki

    Στιγμιότυπο 2016-08-11, 19.10.01 Στιγμιότυπο 2016-08-11, 19.10.12

    Τα σχόλια αναφέρουν

    1.Η Ελλάδα της βλακείας. Σφετερισμός και καπηλεία της δόξας άλλων λέγεται αυτό, αγαπητοί κύριοι εκεί στην Τ.Ο. Πετρούπολης.

    2.Βγαλτε ρε ξεφτιλες την φωτογραφια της κοπελας. Σε τι συμβαλλατε για να ειναι το συγκεκριμενο ατομο αριστο; Αντε ζωα.
    3. Η χιτλερικη αριστεια οπως την εννοειτε εσεις φασισταρια με την αθλητικη επιτυχια με προσωπικους κοπους απεχει οσο ο μιζαδορος προεδρος σας απο το μεσο IQ. Σβηστε με τωρα να μην σας χαλαω την αριστεια των σχολιων σας μαλακες.
    4.λεμε και εμείς καμια μαλακια στην παρεα μας για να γελασουμε……………..αλλα εσεις το τερματίσατε!!!!!!!
    5. Οταν εκανε προπονηση στα νταμαρια ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ;;;
    Κατοπιν εορτης και εγω ευεργετης ειμαι.

    6.Πόσο γελοίοι μπορεί να είστε όλοι εσείς που κράζετε την φωτο; Είπε κανείς πως έκανε η ΝΔ κάτι; ΟΧΙ. Απλά μπράβο είπαμε. Κόψτε τους ψεκασμούς, πειράζουν
    7. έρχεται η μήνυση για Copyrights. Κάτσε να ενημερώσουμε
    Στιγμιότυπο 2016-08-11, 19.07.37

    Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν από λίγες μέρες, είχε δηλώσει:

    ” Όταν σβήσουν τα φώτα…

    Η μεγάλη επιτυχία της Άννας Κορακάκη μας έκανε όλους να αισθανθούμε υπερήφανους. Δεν το γράφω ως πολιτικός. Το εκφράζω ως ένας Έλληνας πολίτης που παρακολούθησε τις προσπάθειές της με αγωνία μαζί με τα τρία μου παιδιά.

    Κάθε τέτοια επιτυχία συνοδεύεται αναπόφευκτα από στερεότυπες δηλώσεις συγχαρητηρίων από την πολιτική ηγεσία. Τα παράπονα των αθλητών για τους πολιτικούς που τους θυμούνται μόνο στις διακρίσεις είναι δικαιολογημένα. Οι συνθήκες στις οποίες έκανε προπόνηση η Άννα βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με το μεγάλο της ταλέντο. Αυτό κάνει την επιτυχία της ακόμα πιο ξεχωριστή.

    Δυστυχώς και ο αθλητισμός δεν γλίτωσε τις μεγάλες περικοπές των μνημονιακών χρόνων. Από τις υπερβολές του παρελθόντος φτάσαμε στο άλλο άκρο. Το εκκρεμές καλείται να ισορροπήσει και πάλι. Ο ιδιωτικός τομέας, δεν θα πρέπει να μείνει αμέτοχος παρατηρητής. Μέσα από προγράμματα χορηγιών, θα πρέπει να συμπληρώσει τους λιγοστούς πόρους που διαθέτει ο κρατικός προϋπολογισμός για τη στήριξη των ομοσπονδιών.

    Τελικά όμως δεν υπάρχει κανένα υποκατάστατο για την σκληρή προπόνηση, τη θέληση, την αυτοπειθαρχία, την απόλυτη αφοσίωση στον στόχο. Κάθε διάκριση, κάθε νίκη, μικρή ή μεγάλη, έχει υψηλές απαιτήσεις. Ακόμα περισσότερο η αριστεία σε όλες τις εκφάνσεις της.

    Όταν σβήσουν τα φώτα της Ολυμπιακής δόξας, η Άννα θα μπορεί πια να προπονείται σε συνθήκες που θα αρμόζουν σε μια χρυσή Ολυμπιονίκη. Δικιά μας δουλειά είναι να βρούμε και να στηρίξουμε τα επόμενα μεγάλα ταλέντα που θα τιμήσουν την πατρίδα μας.

    Ως ερασιτέχνης αθλητής που βρίσκει συχνά ψυχικό καταφύγιο στην ομορφιά του αθλητισμού, γνωρίζω καλά ότι ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει όχι μόνο υγεία αλλά και χαρές μοναδικές σε όλα τα επίπεδα. Το παράδειγμα της Άννας, αλλά και των υπόλοιπων αθλητών που είμαι σίγουρος ότι θα μας προσφέρουν και άλλες διακρίσεις, θα εμπνεύσουν μία νέα γενιά παιδιών να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

    Και αυτή είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη μιας νέας κοπέλας από τη Δράμα, που μας απέδειξε ότι δεν υπάρχουν όρια στους στόχους που κάποιος θέτει για τον εαυτό του.”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/anna-korakaki-ta-ipe-ola-se-mia-frasi-video/67093



    ΣΧΟΛΙΑ