Στο Αστυνομικό Τμήμα της Άμφισσας παραδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο 34χρονος κρεοπώλης ο οποίος στις αρχές Ιουνίου είχε πυροβολήσει σε τοπικό καταυλισμό τσιγγάνων, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μια 13χρονη Ρομά, προκαλώντας μεγάλη ένταση και επεισόδια στην περιοχή.
Ο 34χρονος επιχειρηματίας έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από συνεννόηση του συνηγόρου του με τις δικαστικές Αρχές. Εις βάρος του είχε εκδοθεί εντάλματος σύλληψης από τις 4 Ιουνίου.
Ο δράστης μετά το φονικό εγκατάλειψε την περιοχή και εξαφανίστηκε προκειμένου να αποφύγει τόσο τη σύλληψη, όσο και το λιντσάρισμα από τους εξαγριωμένους Ρομά. Οι τελευταίοι τον είχαν κυνηγήσει στα βουνά της Γκιώνας, καίγοντας το αυτοκίνητό του ενώ προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο κατάστημά του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η τελική απόφαση Κ.Μ. για ΟΠΕΚΕΠΕ, το παρασκήνιο του καβγά Καιρίδη – Μηταράκη, το σενάριο για 5% στις εκλογές και το νέο πατριωτικό κόμμα
- Έρχεται μίνι ανασχηματισμός στους γενικούς γραμματείς – Όλα τα ονόματα
- Σχολή Μωραΐτη: Ποιοι παρευρέθηκαν στην Τελετή Αποφοίτησης
- Ολο το παρασκήνιο του mega deal Βαρδινογιάννη-Περιστέρη: Τι σηματοδοτεί η συγχώνευση ΗΡΩΝ -NRG
