• Πολιτική

    Αλέξης Τσίπρας: Το tweet του πρωθυπουργού για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

    • NewsRoom

    Ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου


    Με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Αναπηρία, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

    «Η κυβέρνηση, σταθερά προσηλωμένη στην αρχή της κοινωνικής ισότητας και αλληλεγγύης, εγγυάται τις ιδιαίτερες προϋποθέσεις που απαιτούνται, προκειμένου τα άτομα με αναπηρία να έχουν ίσες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής», έγραψε στο twitter ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

    Έχει επισυνάψει, επίσης, κάρτα στην οποία γράφει: «Αποκαθιστούμε τις αδικίες, εγγυόμαστε την ισονομία και την κοινωνική αλληλεγγύη», με υπογραφή Αλέξης Τσίπρας.

    Η Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Αναπηρία θεσπίστηκε το 1992 και γιορτάζεται παγκοσμίως από τα Ηνωμένα Έθνη στις 3 Δεκεμβρίου. Εορτάζεται σε όλον τον πλανήτη με σκοπό την κατανόηση θεμάτων αναπηρίας και την κινητοποίηση υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας ατόμων με αναπηρία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στη Ρωσία ο Αλέξης Τσίπρας στις 7 Δεκεμβρίου για συναντήσεις με Πούτιν και Μεντβέντεφ – Τι θα συζητήσουν

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΔ για πρωθυπουργό: Γιατί ο κ. Τσίπρας δεν απαντά στον Αλέκο Αλαβάνο;



    ΣΧΟΛΙΑ