ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εργαζόμενοι και οικογένειες διπλωματών ενδέχεται να αποχωρήσουν από τις πρεσβείες των ΗΠΑ σε Μπαχρέιν και Κουβέιτ
Ο Λευκός Οίκος εκτιμά πως η αύξηση στην τιμή της βενζίνης και της ενέργειας, που προκάλεσε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, θα είναι προσωρινή.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι δήλωσε ότι «Περιμένουμε πράγματι ότι οι τιμές της βενζίνης και της ενέργειας θα αυξηθούν. Αυτό είναι κάτι που ο πρόεδρος έχει μεταφέρει απολύτως ξεκάθαρα στους Αμερικανούς. Πιστεύουμε επίσης ότι θα είναι κάτι προσωρινό και δεν θα διαρκέσει πολύ».
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο πληθωρισμός μπορεί να είναι υψηλότερος τους επόμενους μήνες από ό,τι θα ήταν χωρίς… τον πρόεδρο Πούτιν και τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ειδικά εξαιτίας των αυξημένων τιμών στην ενέργεια», συμπλήρωσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Σύνοδος Κορυφής: «Παγώνει» το ευρωομόλογο, στο τραπέζι μέτρα για την ενέργεια
Φωκίων Καραβίας (Eurobank) σε αναλυτές: Τα σενάρια για τις επιπτώσεις της κρίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΕΗ: Γιατί γίνεται game changer σε ενέργεια και τηλεπικοινωνίες – Νέο τοπίο και νέες προοπτικές
- Οι διαμαντοφορεμένες μετοχές, τι συμβαίνει σε Αττικής, Intracom, Aegean, δημόσια πρόταση για ΟΛΘ, το 4-0 του Πιερ, η συγκίνηση του Παμπούκη, η βλάχα δημοσιογράφος και τα γενέθλια της Κλέλιας Χατζηιωάννου
- Ο νέος CEO, Δημήτρης Γαλάνης, και το… «Μοντέλο Μαξίμου» στη διοίκηση των Public
- Οι κρυμμένες αξίες της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ την οδηγούν σε νέα υψηλά- Διαφοροποίηση εσόδων και υψηλές αποδόσεις
