ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις ληξιπρόθεσμες συντάξεις, ένα χρονίζον πρόβλημα που η αντιμετώπισή του απασχολεί πολύ κόσμο, αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Οι ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις έχουν μειωθεί κατά 50.000 μέσα σε 12 μήνες -περιορίστηκαν στις 83.000 από 133.000. Στόχος είναι η εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων κύριων συντάξεων μέχρι τέλος Ιουνίου», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου.
«Με σχέδιο αντιμετωπίζουμε σταδιακά ένα ακόμα χρονίζον πρόβλημα», τονίζει.
Οι ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις έχουν μειωθεί κατά 50.000 μέσα σε 12 μήνες-περιορίστηκαν στις 83.000 από 133.000-. Στόχος είναι η εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων κύριων συντάξεων μέχρι τέλος Ιουνίου. #Με_σχέδιο αντιμετωπίζουμε σταδιακά ένα ακόμα χρονίζον πρόβλημα. @K_Hatzidakis
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) March 29, 2022
Διαβάστε επίσης:
Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Δάνεια κεφαλαίου κίνησης έως 250.000 ευρώ στις μικρές επιχειρήσεις
Κόβεται η πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας σε 1,1 εκατ. οφειλέτες του ΕΦΚΑ τον Ιούνιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Safe Bulkers (Πόλυς Β. Χατζηιωάννου): Συμφωνία για ναυπήγηση τεσσάρων πλοίων ξηρού χύδην φορτίου – mononewsTV
- Τζέιμι Ντίμον: Η JPMorgan απειλεί να παγώσει mega project στο Λονδίνο αν φύγει ο Στάρμερ – Είναι «πολύ έξυπνος άνθρωπος»
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Παρέμβαση για τη δημόσια κριτική σε δικαστικές αποφάσεις
- Τραμπ: Αναχώρησε για την Κίνα για να συναντηθεί με τον Σι Τζινπίνγκ – «Δεν μπορούμε να αφήσουμε το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.