ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ελλάδα θα βρεθεί στο επίκεντρο της ατζέντας της συνεδρίασης του Eurogroup, μια μέρα μετά τις εθνικές εκλογές, δηλαδή στις 8 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα, η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας σε συνέχεια της τρίτης έκθεσης ενισχυμένης εποπτείας θα απασχολήσει το Eurogroup της επόμενης Δευτέρας 8 Ιουλίου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή της ευρωζώνης, την οποία επικαλείται το ΑΠΕ.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η εν λόγω πηγή, παρόλο που οι υπουργοί Οικονομικών γνωρίζουν ότι το Eurogroup θα πραγματοποιηθεί μόλις μία ημέρα μετά τις εκλογές στην Ελλάδα, αποφάσισαν να συζητήσουν το εν λόγω ζήτημα προκειμένου να στείλουν το «σωστό μήνυμα» σε όποια κυβέρνηση προκύψει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στάρμερ και Τραμπ: Ζωτικής σημασίας η διατήρηση της κοινής βάσης στο Ντιέγκο Γκαρσία
- Μακρόν: Η Γαλλία θα μελετήσει τον αντίκτυπο της AI και των βίαιων βιντεοπαιχνιδιών στα παιδιά
- Πέθανε ο επιχειρηματίας Λάκης Ραπτάκης, θρυλική μορφή της νυχτερινής διασκέδασης
- Bitcoin: Ελεύθερη πτώση κάτω από τα $67.000, στον απόηχο των δηλώσεων Μπέσεντ και των πιέσεων στις αγορές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.