• Mononews TV

    Νίκος Μπακατσέλος (Pyramis) στο mononews: Κλείδωσε στα Οινόφυτα η μονάδα παραγωγής της πρώην Pitsos – MononewsTV

    • NewsRoom

    Σε ακίνητο στην περιοχή των Οινοφύτων αναμένεται να εγκατασταθεί η γραμμή παραγωγής της πρώην Pitsos, όπως αποκαλύπτει στο mononews ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pyramis, Νίκος Μπακατσέλος.

    «Θεωρώ ότι έχει ‘κλειδώσει’ ο χώρος στα Οινόφυτα, υπάρχει μία προφορική συμφωνία» σημειώνει ο κ. Μπακατσέλος, ο οποίος ανέλαβε τον περασμένο Μάιο τo εγχείρημα να «συνεχίσει», κατά κάποιον τρόπο, μέσω της Pyramis, την ιστορία της Pitsos.

    Υπενθυμίζεται ότι οι Γερμανοί της BSH, στην οποία ανήκει η Pitsos, αποδέχθηκαν την πρόταση του Nίκου Μπακατσέλου να αγοράσει μέρος του παραγωγικού εξοπλισμού του εργοστασίου της εταιρείας, το οποίο είχε κατεβάσει ρολά στο τέλος του 2020. Ο επικεφαλής της Pyramis βρισκόταν τους τελευταίους μήνες στην αναζήτηση του χώρου όπου θα δημιουργηθεί η νέα μονάδα ώστε στη συνέχεια να τεθεί σε λειτουργία.

    Αν και το εμπορικό σήμα της Pitsos παραμένει στη γερμανική εταιρεία, η Ρyramis μετά την έναρξη λειτουργίας της νέας μονάδας θα προχωρήσει στην παραγωγή ηλεκτρικών συσκευών με το δικό της εμπορικό σήμα, μέσω των δύο γραμμών παραγωγής που θα προέρχονται από το πρώην εργοστάσιο της Pitsos.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ