• Mononews TV

    Navios Partners: Τιμή στόχο τα 50 δολ. δίνει η Fearnley Securities – mononewsTV

    • NewsRoom

    Σύσταση «αγορά» και τιμή στόχο στα 50 δολάρια δίνει για τη μετοχή της Navios Maritime Partners η Fearnley Securities.

    Με βάση τη συγκεκριμένη εκτίμηση, ο τίτλος έχει περιθώριο ανόδου σχεδόν 58%, καθώς κατά τη συνεδρίαση της 20ης Φεβρουαρίου έκλεισε στα 31,66 δολάρια, με άνοδο 1,31%.

    Σύμφωνα με τους αναλυτές της επενδυτικής τράπεζας, η ναυτιλιακή της Αγγελικής Φράγκου, είναι πιθανό να εστιάσει φέτος στις επαναγορές μετοχών, καθώς η ταμειακή της θέση παρουσιάζει βελτίωση.

    Παράλληλα, θα μπορούσε να αυξήσει το βιβλίο παραγγελιών της. Η εταιρεία διαθέτει 151 πλοία, ενώ πραγματοποιεί κινήσεις για τον εκσυγχρονισμό του στόλου της.

    Οι αναλυτές Oystein Vaagen και Fredrik Dybwad περιγράφουν την κάλυψη ναύλωσης της ναυτιλιακής ως ισχυρή, καθώς ανέρχεται στο 60% των ημερών για το 2024.

    Οι διαθέσιμες ταμειακές ροές θα αυξηθούν κατά το δεύτερο εξάμηνο, με τους αναλυτές να εκτιμούν ότι τα μετρητά της εισηγμένης στο χρηματιστήριο της Νέα Υόρκης εταιρείας, θα ξεπεράσουν τα 350 εκατ. δολάρια το τρίτο τρίμηνο.

    «Σε αυτό το επίπεδο, αναμένουμε ότι η εστίαση στις επαναγορές μετοχών θα αυξηθεί», επισημαίνουν.

    Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο του 2022, η διοίκηση της Navios Partners είχε εγκρίνει ένα πρόγραμμα επαναγοράς κοινών μετοχών ύψους έως 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ