ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι των τραπεζών, οι ψίθυροι για Metlen και το ρεκόρ της ΓΕΚ, τα 4 Π της Βρεττού και ο Valentino, τι πλοία ψώνισαν οι εφοπλιστές Φειδάκης – Δράγνης, ο ριψοκίνδυνος Εξάρχου, ο φόβος της Παπανδρέου και ο red Οδυσσέας Αθανασίου στο ΣΕΦ
Συνολικές εισπράξεις 600 εκατομμυρίων ευρώ περιμένει φέτος η Lamda Development από τις πωλήσεις κατοικιών, την ώρα που καταβάλει προσπάθειες για την επιτάχυνση των έργων υποδομών και των βασικών projects.
Στην τηλεδιάσκεψη με τους χρηματιστηριακούς αναλυτές Οδυσσέας Αθανασίου αναφέρθηκε στα ορόσημα της ανάπλασης για τους προσεχείς μήνες, κάνοντας γνωστό ότι οι κατασκευαστικές εργασίες αναβάθμισης της μαρίνας Αγίου Κοσμά έχουν ξεκινήσει και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν το 2027, μαζί με το άνοιγμα της Riviera Galleria, την άνοιξη του ίδιου χρόνου. Το Ellinikon Mall επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης ανοίγει τις πόρτες του έως τις αρχές του 2029.
Τις περισσότερες προκλήσεις από πλευράς κατασκευών εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τα εργοτάξια σε Riviera Tower και υποδομές, όπου εργάζονται οι Bouygues – Aktor και Άβαξ, αντίστοιχα.
Το 2027 θα έχουν ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τον CEO, τα έργα υποδομών, συμπεριλαμβανομένων των δικτύων οργανισμών κοινής ωφέλειας στα οικιστικά συγκροτήματα, ενώ οι πρώτες μετακομίσεις ενοίκων στον παραλιακό ουρανοξύστη κατοικιών θα γίνουν το καλοκαίρι εκείνου του έτους.
Οι κατασκευαστικές εργασίες στο Little Athens, που έχει αναλάβει η Lamda, προχωρούν ταχύτερα και με βελτιωμένο προϋπολογισμό.
Όπως σημείωσε ο κ. Αθανασίου, παρά τις προκλήσεις που δημιούργησε ο ΝΟΚ, η ζήτηση για τα διαμερίσματα παραμένει. Η Lamda είχε προχωρήσει τον Δεκέμβριο στο λανσάρισμα 110 κατοικιών που θα πουληθούν φέτος, ενώ 300-330 νέες «mainstream» κατοικίες θα ρίξει φέτος στην αγορά.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!
https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Βρεττού: Οι τέσσερις πυλώνες ανάπτυξης της CrediaBank και το νέο στοίχημα στον τραπεζικό ανταγωνισμό
- Βενιζέλος: Υποχρεωτική η ανανέωση της θητείας των Ευρωπαίων εισαγγελέων μετά τις επιθέσεις στην Κοβέσι
- Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου «Μουντιάλ εμπιστευτικό» του Νίκου Μποζιονέλου
- Maria Sferruzza: Ο ΔΕΣΦΑ είναι κατάλληλα τοποθετημένος να αυξήσει τις εξαγωγές φυσικού αερίου, με στόχο τον διπλασιασμό τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.