• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021

    Πηγή: unsplash.com


    Τι μαρτυρούν σήμερα τα άστρα; Πώς θα είναι αυτή η μέρα για τα ζώδια;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Φιλοσοφικές συζητήσεις μπορούν να αποσπάσουν μεν την προσοχή σας από την καθημερινότητα, αλλά και να σας δώσουν απαντήσεις από εκεί που δεν το περιμένετε. Θέματα αγοραπωλησίας ή ενοικίασης σπιτιού κρύβουν προβλήματα. Σε μια κρυφή σχέση απαιτείται προνοητικότητα για να μην αποκαλυφτείτε.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Σήμερα θα πρέπει να θέσετε σε εφαρμογή σχέδια που είχατε εκπονήσει για μελλοντικούς επιχειρηματικούς στόχους, γιατί θα στεφτούν από επιτυχία! Να είστε επίσης σοβαροί και γειωμένοι στα συναισθηματικά ζητήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε, καθώς όποιος δραστηριοποιείται και ψάχνει, στο τέλος βρίσει αυτό που θέλει!

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Σήμερα έχετε έντονα την αίσθηση ότι η ψυχική επαφή που είχατε με το ταίρι σας έχει με τον καιρό χαθεί. Προσπαθήσετε με τις κινήσεις σας να αναθερμάνετε την ατμόσφαιρα και να ρίξετε νέες γέφυρες συνεννόησης. Ίσως σκεφτείτε να πάρετε μέρος σε μια ομαδική δραστηριότητα που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε λίγο από την καθημερινότητα σας και να φέρει κάτι νέο στην ζωή σας.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Η διαίσθησή σας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σήμερα στις επαφές και τις συνομιλίες επαγγελματικής φύσης που θα έχετε. Φροντίστε οι συνομιλίες σας να είναι ουσιαστικές. Μπορεί να αποκατασταθεί ένα επικοινωνιακό ή ερωτικό ζήτημα που σας ταλαιπώρησε αρκετά το τελευταίο διάστημα. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεών σας. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.

    ΛΕΩΝ

    Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα ουσιώδη από τα επουσιώδη ενδιαφέροντα, καθώς θα βρεθείτε μπροστά σε κάποιο δίλημμα και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις ζωής. Η απόφαση που θα πάρετε θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την μετέπειτα ζωή σας, γι αυτό θα πρέπει να γίνει σε σοβαρότητα και μετά από ώριμη σκέψη.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Είστε λίγο χαοτικοί στην σκέψη και στην πράξη σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Ένα άτομο ίσως φωτίσει κάποια άγνωστα μονοπάτια μέσα σας που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια.

    ΖΥΓΟΣ

    Μειωμένη είναι η διάθεση σας για συνεργασία σε κοινωνικά θέματα. Προσπαθήστε να συμπεριφέρεστε με ειλικρίνεια στους ανθρώπους που συνδέεστε επαγγελματικά ή συναισθηματικά μαζί τους. Στον αισθηματικό τομέα κάτι θα σας στενοχωρεί και θα σας πικράνει. Μη λέτε και υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε γιατί πληγώνετε τους γύρω σας χωρίς λόγο και ουσία…

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Πολύ ενέργεια θα διαθέτετε σήμερα και θα είστε σε θέση να τελειώσετε όλα εκείνα που το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν μείνει στην μέση λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης. Ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο, ενδεχομένως αλλάζοντας τη διακόσμηση, μια και ακόμη και μικρές αλλαγές μπορούν να σας ανανεώσουν.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας σήμερα, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μέρα θα σας φέρει όμως και μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα πολυπόθητα σχέδια σας. Απολαύστε τα όσα θετικά συμβαίνουν και μην χαλάτε την διάθεση σας με πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Έχετε έντονη την παρόρμηση να επιστρέψετε σε μια συναισθηματική σχέση και αναζητάτε την αφορμή. Πριν κάνετε το βήμα αυτό όμως θα πρέπει να είστε πεπεισμένοι ότι αυτή την φορά τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Πολλές προσδοκίες και ελπίδες θρέφετε και η μέρα μπορεί να σας διαψεύσει. Ο εγωισμός σας θα πρέπει να προσεχθεί, μια και είναι αυτός που δεν σας αφήνει πολλές φορές να δείτε την πραγματικότητα.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Θα πρέπει να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες σήμερα και να αποβάλλετε ότι επώδυνο σας στοιχειώνει από το παρελθόν, για να μπορέσετε να πάτε μπροστά. Μπορεί να είναι επώδυνο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο. Θετικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις της μέρας και μην αφήνετε να σας χαλάσει την καλή διάθεση το παραμικρό. Ένας καλός φίλος μπορεί να σας δώσει θετική ενέργεια καθώς και τα φώτα του σε κάτι που σας απασχολεί.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή. Αγχώδεις καταστάσεις ίσως να φέρει η μέρα… Αποφύγετε συναλλαγές κάθε είδους που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Κάποιες δυσκολίες στο εργασιακό σας περιβάλλον δοκιμάζουν τα νεύρα σας, με την κατάλληλη επέμβαση σας όμως τα χειρότερα αποσοβούνται…

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Αρκαδία: Ολονύχτια μάχη για να μην ξεφύγει η φωτιά στο όρος Μαίναλο

    Μέτρα για πυρόπληκτους: Αναλυτικά οι παρεμβάσεις – Όλα τα ποσά από τις αποζημιώσεις

    ΠΟΥ: Καλεί τους 20 ισχυρότερους ανθρώπους του πλανήτη να θέσουν τέλος στην ανισορροπία στην πρόσβαση των εμβολίων

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ