• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Τι προβλέπουν τα άστρα; Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Έχετε μια διάθεση να αφεθείτε ελεύθεροι και να χαρείτε την ημέρα, αποφεύγοντας τα δυσάρεστα και πιεστικά που σας περιβάλλουν. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας, γιατί θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Έχετε την αίσθηση ότι όλοι γύρω σας καταγράφουν πρόοδο στην ζωή τους, ενώ εσείς έχετε μείνει στάσιμοι. Οπλιστείτε με θετική ενέργεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και κοιτάξτε μπροστά, εκεί που είναι τα σημαντικά και σπουδαία.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Οι νεωτερισμοί στην δουλειά σας θα σας εκνευρίσουν, γιατί θα σας βγάλουν από την συνηθισμένη ρουτίνα σας. Κάποια στιγμή, όμως, θα πρέπει να γίνουν αναπροσαρμογές που θα δώσουν μια νέα δυναμική.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Δυσάρεστη είδηση θα υπάρξει ή άσκοπες συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα, με αποτέλεσμα μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Συζητήσεις για προσωπικά σας ενδιαφέροντα και σκοπούς δεν οδηγούν πουθενά!

    ΛΕΩΝ

    Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες οικονομικές συναλλαγές ή νέα ξεκινήματα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Αυξήστε την προσοχή σας στα τεκταινόμενα γύρω σας! Ακόμα και από επιφανειακές συζητήσεις, μπορεί να πάρετε θαυμάσιες πληροφορίες ή καινούργιες ιδέες.

    ΖΥΓΟΣ

    Στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας μπορεί να αλλάξει για λίγο το συνηθισμένο κλίμα. Υπάρχει κούραση, στενοχώρια και αντιφατικές καταστάσεις…

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Το θάρρος και η τόλμη σας οδηγούν σε παράτολμες δραστηριότητες, για να αλλάξετε κάποια κατάσταση που βλέπετε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί. Προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων!

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητά σας. Άνετα  θα μπορέσετε να μεταβιβάσετε τα από ψυχής αιτήματά σας στην δουλειά, αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανεχτείτε καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Μην προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας ή δεν είναι της αρμοδιότητάς σας. Κάντε κάτι, όμως, ώστε να εκτονωθεί ο θυμός ή το στρες που νιώθετε, για να μη σας βγει μέσα από κάποιο ατύχημα ή άσχημο καβγά.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Δείξτε έμπρακτα διάθεση συνεργασίας και θα πετύχετε αυτό που θέλετε! Ευχάριστη συνάντηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα ή μπορεί να σας γίνει μία πρόταση που θα σας ενθουσιάσει.



    ΣΧΟΛΙΑ