ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για πρώτη φορά μετά την απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε ο πατέρας του φανερά συντετριμμένος. Ο Μανώλης Μαζωνάκης αναφέρθηκε στους ανθρώπους που θεωρεί υπεύθυνους για τον θάνατο του παιδιού του. Σε βάρος του Ηλία Θεοδωρόπουλο και της Ιωάννας Γάκα, των δύο γιατρών της ιδιωτικής κλινικής στο Κολωνάκι, έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της θανατηφόρας έκθεσης.
Ξεσπώντας σε λυγμούς, ο πατέρας του τραγουδιστή ζητά την παραδειγματική τιμωρία των δύο γιατρών, τονίζοντας ότι τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω το παιδί του. Την ίδια στιγμή εκφράζει την αγωνία του για το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλα θύματα.
Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», το απόγευμα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου, ο Μανώλης Μαζωνάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρέπει οι κατηγορούμενοι να μπουν φυλακή και να μην βγουν ποτέ. Το παιδί μου εμένα ποιος θα μου το φέρει πίσω; Κάνανε το κακό και πόσοι ακόμη άνθρωποι θα πάνε που θα τους σώσει ο Γιώργος; Εμάς ποιος θα μας βοηθήσει;».
Διαβάστε επίσης:
Γιώργος Μαζωνάκης: Εντοπίστηκε και θα καταθέσει ο οδηγός ταξί που τον πήγε στο ιατρείο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι είπε ο Χρυσοχοΐδης στο Room για το FBI, ο… σεσημασμένος Ρίζος, τι τρώνε οι στρατηγοί με Τασούλα και που πήρε πρωτάθλημα η Κύπρος
- Στεγαστικό: Η ΤτΕ προειδοποιεί για νέους κινδύνους – Απλησίαστα τα σπίτια, αυξάνεται ο φόβος υπερδανεισμού
- Ρίζος Ρίζος: Από το 2013 στο «Χωριάτικο» – Οι offshore, τα 750.000 ευρώ και η σύλληψη 13 χρόνια μετά
- Ο Μπεκίρης και οι εθελοντές της εξουσίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.