• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Πώς θα κυλήσει σήμερα η μέρα; Τι κέφια έχουν τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πετρίδη!

    Κριός

    Το να εκπληρώνεις τις υποχρεώσεις σου σήμερα σε βοηθά να ελευθερώσεις το μυαλό σου. Μπορεί να υπάρχει μια έντονη δραστηριότητα και κυρίως ευχάριστα, αλλά απρόβλεπτα στοιχεία γύρω από την εργασία ή την καθημερινή σου ρουτίνα.

    Μπορεί να μάθεις χρήσιμες και πιθανώς εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας μέσω των συνομιλιών και των επαφών σου. Οι σημερινές διελεύσεις είναι επίσης ισχυρές για την επίλυση μιας σύγκρουσης ή την επίλυση ενός προβλήματος, ειδικά που σχετίζεται με την εργασία, τη ρουτίνα, τα χρήματα ή την υγεία. Ωστόσο μπορεί να αισθάνεσαι ανυπόμονη εάν τα αποτελέσματα δεν έρθουν γρήγορα, αλλά μπορείς να είσαι παραγωγική πιστεύοντας στον εαυτό σου.

    Ταύρος

    Οι διελεύσεις σήμερα φέρνουν στην επιφάνεια πιο δυνατές επιθυμίες και πάθη, αλλά σε εμπνέουν να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς θέματα. Μπορεί να κάνεις συνδέσεις που ενισχύουν την ανάγκη σου για ομοϊδεάτες στη ζωή σου.

    Κάποιος φιλικός ανταγωνισμός μπορεί να είναι κίνητρο ή οι άλλοι να σε ενθαρρύνουν να κάνεις σχέδια και να αναπτύξεις ιδέες. Με αυξημένα συναισθήματα μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που οι συγκρούσεις είναι πιο πιθανές, αλλά η επίγνωση αυτής της τάσης μπορεί να σε βοηθήσει να διοχετεύσεις τον ενθουσιασμό σου εποικοδομητικά.

    Δίδυμοι

    Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και η εστίαση είναι στον εσωτερικό κόσμο σου, τη ζωή στο σπίτι ή τη βάση των εργασιών σου. Θέλεις να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι ή μπορεί να θέλεις να επιλύσεις ένα προσωπικό πρόβλημα.

    Μπορεί να αισθάνεσαι περισσότερο οδηγημένη από τα συναισθήματα σου και η επιθυμία για δράση ή ικανοποίηση από την προσωπική σου ζωή μπορεί να σε παρακινήσει. Οι προηγούμενες απογοητευτικές καταστάσεις μπορούν να βρουν λύση με μια άμεση προσέγγιση σήμερα, αν και είναι καλύτερο να μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα.

    Καρκίνος

    Οι σημερινές διελεύσεις βρίσκονται στο επίκεντρο της μάθησης, των μεταφορών, των έργων και των καθημερινών σου υποθέσεων. Έχεις μια ισχυρότερη επιθυμία να μοιραστείς, να επικοινωνήσεις και να ασχοληθείς.

    Είσαι επίσης πιο πρόθυμη να εξερευνήσεις νέες επιλογές. Η Σελήνη περνάει άλλη μια μέρα στον τον τομέα της επικοινωνίας σου και οι διελεύσεις της ζωντανεύουν τις ιδέες και τις συνομιλίες σου. Μπορείς να βρεις κάτι καινούργιο να σου αρέσει σε ένα έργο ή μια μαθησιακή προσπάθεια ή μια νέα ιδέα ή θέμα να σε ενθουσιάζει. Η εφαρμογή μιας ιδέας μπορεί να είναι μια έντονη επιθυμία ή ώθηση, ή ειδήσεις ή πληροφορίες που έρχονται μπορεί να σου πυροδοτήσουν και να τροφοδοτήσουν το κίνητρο και την επιθυμία σου για δράση.

    Λέων

    Η Σελήνη περνά μια ακόμη μέρα στον ηλιακό 2 ο οίκο σου και οι συνδέσεις της μπορούν να σε παρακινήσουν να κάνεις μια ιδέα πράξη. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή να βασιστείς σε αυτό που έχεις αντί να αναζητήσεις κάτι νέο. Η επίλυση προβλημάτων έρχεται ιδιαίτερα φυσικά τώρα, καθώς ακολουθείς μια πρακτική προσέγγιση για να κάνεις τα πράγματα να λειτουργούν καλύτερα.

    Τα θέματα που αφορούν τα χρήματα, τα όρια σου, το σεβασμό ή την άνεση μπορεί να είναι πιο ζωντανά απ’ ότι συνήθως. Τα επαγγελματικά θέματα μπορούν να ευδοκιμήσουν με την ειδική διορατικότητα κα την εξυπνάδα σου.

    Παρθένος

    Η Σελήνη περνά μια ακόμα μέρα στο ζώδιο σου και εσύ δίνεις περισσότερη προσοχή στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Έχεις περισσότερο αντίκτυπο στους άλλους, καθώς η Σελήνη ευθυγραμμίζεται τόσο με τον Άρη όσο και με τον Ερμή.

    Είναι λογικό να παρακολουθείς την ανυπομονησία ή την παρορμητικότητα, αλλά και να επωφεληθείς από την ενέργεια και το κίνητρο που παράγει αυτός ο συνδυασμός για να μάθεις χρήσιμες δεξιότητες, να εκφραστείς ή να επιδιώξεις τους στόχους σου. Η επίλυση προβλημάτων είναι επίσης ευκολότερη και δημιουργείς μια ατμόσφαιρα που είναι ευχάριστα ανοιχτή και αναζωογονητική.

    Ζυγός

    Η Σελήνη περνά μια ακόμη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, εφιστώντας την ιδιαίτερη προσοχή σου στο παρασκήνιο. Η ιδιωτική σου ζωή είναι ιδιαίτερα απασχολημένη ή ζωντανή σήμερα με τις συνδέσεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον Άρη.

    Η σύνδεση με τον εσωτερικό κόσμο ή τη διαίσθηση σου μπορεί να είναι συναρπαστική. Η κοινή λογική και η διαίσθηση σου λειτουργούν τώρα από κοινού. Είναι λογικό να παρακολουθείς βιαστικές κινήσεις, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αξιοποιήσεις το θάρρος και την ενέργεια των σημερινών διελεύσεων για να αφήσεις κάτι πίσω σου.

    Σκορπιός

    Με τις σημερινές διελεύσεις της Σελήνης οι άνθρωποι είναι πιο διεγερτικοί από το συνηθισμένο και η κοινωνική σου ζωή είναι ιδιαίτερα ζωντανή και ενδιαφέρουσα. Ένας φίλος θα μπορούσε να σε εμπνεύσει ή απολαμβάνεις ένα αναζωογονητικό νέο θέμα που ανοίγει μια ενδιαφέρουσα γραμμή σκέψης.

    Η εξερεύνηση και ο πειραματισμός με διαφορετικές ιδέες μπορεί να είναι γόνιμη. Εξαιρετικές ιδέες μπορούν επίσης να προκύψουν από περιστασιακές αλληλεπιδράσεις με δίκτυα, ακόμα κι αν πρόκειται μόνο για την εκκίνηση της δημιουργικής σου διαδικασίας. Η ανάγκη σου να συναναστρέφεσαι, να μοιράζεσαι και να προσεγγίζεις είναι πιο έντονη απ’ ότι συνήθως.

    Τοξότης

    Σου παρουσιάζονται πολλά οικονομικά σχέδια σήμερα και θα πρέπει να ζυγίσεις προσεκτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν αναλάβεις οποιαδήποτε δέσμευση ή απόφαση. Έλεγξε τη γλώσσα σου πριν βιαστείς να μιλήσεις, καθώς θα μπορούσες άθελα σου να πληγώσεις τα συναισθήματα των άλλων.

    Είναι καλύτερο να μείνεις σιωπηλή και να αφήσεις τους άλλους να νιώσουν το ενδιαφέρον σου. Η ερωτική σου ζωή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πιθανά κάποιος από το παρελθόν να κάνει τη μέρα σου αξέχαστη. Απλά θα πρέπει να είσαι προσεκτική με το ποιους πρέπει να εμπιστεύεσαι.

    Αιγόκερως

    Η ολοήμερη διέλευση της Σελήνης στον τομέα του πνεύματος σου σε εμπνέει να αλλάξεις τις συνήθειες – ρυθμίσεις ή τις ρουτίνες σου, βοηθώντας σε να δεις τη ζωή σου λίγο διαφορετικά και αναζωογονητικά. Η σημερινή μέρα είναι απελευθερωτική και με άλλους τρόπους ειδικά σε νοητικό επίπεδο.

    Είσαι περίεργη και διανοητικά δεσμευμένη και σκέφτεσαι υπέροχες ιδέες. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να δημιουργήσεις ιδέες ή να λύσεις ένα πρόβλημα που ανοίγει το δρόμο για νέες κατευθύνσεις. Η προφορική έκφραση μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη λήψη αποφάσεων.

    Υδροχόος

    Το μυαλό σου δουλεύει υπερωρίες και σκέφτεσαι νέες ιδέες. Αναγνωρίζεις τα μοτίβα και αυτή η διαδικασία σε βοηθά να κάνεις τη λήψη αποφάσεων πιο φυσική. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι πιο ελεύθερη στην έκφραση του εαυτού σου και λίγο πιο θαρραλέα σε νοητικό επίπεδο. Ακολουθείς το δικό σου δρόμο με τις ιδέες σου για το πως να προσεγγίσεις καλύτερα θέματα που σχετίζονται με το ρομαντισμό, τη διασκέδαση, την τέχνη και τα παιδιά.

    Η αυξημένη πίστη στις δημιουργικές ικανότητες και τα ταλέντα σου είναι ισχυρή. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας σου, ωστόσο μπορεί να είναι και μια ισχυρή έκκληση για εξιδανίκευση ή εστίαση των ενεργειών σου.

    Ιχθύες

    Δε φοβάσαι να ακολουθήσεις το ένστικτο σου σήμερα και αυτή η εσωτερική αυτοπεποίθηση είναι ελκυστική. Η επίλυση ενός μυστηρίου ή ενός πάζλ μπορεί να είναι ισχυρή τώρα. Οι ενέργειες του σήμερα είναι επίσης ισχυρές για δημιουργική έκφραση και το να βλέπεις προηγούμενα μοτίβα μπορεί να βοηθήσει να φέρεις προοπτική στα έργα και τις προσπάθειες σου.

    Το μυαλό σου είναι γρήγορο αν και δεν είναι τρομερά εύκολο να συγκεντρωθείς αυτή τη στιγμή. Η εύρεση μιας νέας μαθησιακής πρόκλησης ή μιας ειδικής εστίασης για να βελτιώσεις την ικανότητα σου να προσαρμόζεις τον εαυτό σου μπορεί να είναι χρήσιμη.

    Πηγή: tlife.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Το υπερπολυτελές γιοτ των €1.150.000/εβδ. στο οποίο έκανε τις διακοπές του ο Μάτζικ Τζόνσον στην Ελλάδα

    Σαρώνει το Netflix η πολυβραβευμένη «Ευτυχία»

    ACTION 24: Τα μεγάλα φιλικά της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ αποκλειστικά στην ελεύθερη τηλεόραση



    ΣΧΟΛΙΑ