• Bons Vivants

    Το υπερπολυτελές γιοτ των €1.150.000/εβδ. στο οποίο έκανε τις διακοπές του ο Μάτζικ Τζόνσον στην Ελλάδα

    • NewsRoom


    Ο θρύλος του ΝΒΑ και γενικότερα του παγκόσμιου μπάσκετ, Μάτζικ Τζόνσον, απόλαυσε τις διακοπές του σε ένα πολυτελές γιοτ, ανακαλύπυπτοντας τα νερά της Μεσογείου και εξερευνώντας – μεταξύ άλλων – τις ομορφιές τις χώρας μας.

    Ο Μάτζικ Τζόνσον, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Earlitha “Cookie” Johnson, ναύλωσε το εντυπωσιακό megayacht Phoenix 2, εξερευνόντας μερικούς από τους πιο σαγηνευτικούς προορισμούς όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, όπως η Μύκονος, η Οία, η Κεφαλονιά, το Καλάμι και η Σαντορίνη.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Magic Johnson και οι καλεσμένοι του απόλαυσαν αξέχαστες νύχτες διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένων θεματικών εκδηλώσεων όπως ένα πάρτι στο οποίο μεταμφιέστηκαν σε Έλληνες θεούς και θεές.

    Το ταξίδι του Μάτζικ Τζόνσον ξεκίνησε από την Αντίμπ της Γαλλίας, που αποτέλεσε την αφετηρία για μια αξέχαστη απόδραση γύρω από τη Μεσόγειο.

    Ο αστέρας του μπάσκετ και η παρέα του, επισκέφθηκαν μια σειρά από μαγευτικές τοποθεσίες. Εκτός από τους φίλους και την οικογένειά του, στο πολυτελές γιοτ φιλοξενούσε και διασημότητες όπως ο Michael Jordan, ο Samuel L. Jackson και ο δικαστής Greg Mathi.

    Το δρομολόγιο του γιοτ περιλάμβανε εκπληκτικά λιμάνια, όπως Πορτοφίνο, Capriccioli, Κάπρι, Ποζιτάνο, Nerano και Σικελία στην Ιταλία, καθώς και τη Διώρυγα της Κορίνθου, τη Μύκονο, την Οία, την Κεφαλονιά, το Καλάμι και τη Σαντορίνη στην Ελλάδα.

    Ένα γιοτ απαράμμιλης κομψότητας

    Ο Μάτζικ Τζόνσον έκανε μία εξαιρετική επιλογή, καθώς το γιοτ Phoenix 2, είναι ένα πραγματικό αριστούργημα θαλάσσιας πολυτέλειας.

    Με μήκος 90,10 μέτρων (296 πόδια) και δοκό 13,8 μέτρων (45 πόδια), αυτό το μεγαγιότ που κατασκευάστηκε στο Λούρσεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως «αξιοθέατο».

    Το εντυπωσιακό εξωτερικό του έρχεται σε απόλυτη αρμονία με το πολυτελές εσωτερικό του, σχεδιασμένο από τον διάσημο Andrew Winch.

    Το Phoenix 2 διαθέτει επτά καμπίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 12 επισκέπτες. Η κάθε καμπίνα προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό άνεσης και πολυτέλειας.

    Το αποκορύφωμα είναι το κύριο διώροφο διαμέρισμα, προσβάσιμο μέσω της δικής του ιδιωτικής σκάλας, με πανοραμική θέα στον ωκεανό και ιδιωτική βεράντα με τζακούζι.

    Οι υπόλοιπες καμπίνες, που συνδέονται με έναν κεντρικό ανελκυστήρα σε τρία καταστρώματα, προσφέρουν ευελιξία και κομψότητα, ενώ ορισμένες μπορούν να μετατραπούν ακόμα και σε οικογενειακά καταλύματα.

    Εκτός από την πολυτέλεια που χαρακτηρίζει κάθε χώρο του γιοτ, το Phoenix 2 προσφέρει μια σειρά από ασύγκριτεες ανέσεις.

    Διαθέτει τρεις πισίνες, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης οβάλ πισίνας στο κατάστρωμα που περιβάλλεται από ξαπλώστρες και μια πρόσθετη μπανιέρα τζακούζι μπροστά.

    Επίσης, διαθέτει έναν εσωτερικός και εξωτερικός κινηματογράφος, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ένα κέντρο ευεξίας με αίθουσες μασάζ και ένα σαλόνι ομορφιάς.

    Η τιμή ναύλωσης

    Οι τιμές ναύλωσης για το Phoenix 2 ξεκινούν από 1.150.000€ (περίπου 1.254.000$) την εβδομάδα.

    Για το ταξίδι έξι εβδομάδων του Magic Johnson, η εκτιμώμενη δαπάνη μόνο για το γιοτ ανέρχεται σε περίπου 7,5 εκατομμύρια δολάρια.

    Αυτή η τιμή περιλαμβάνει όχι μόνο τα εκπληκτικά καταλύματα αλλά και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση ενός πληρώματος 29 επαγγελματιών, έτοιμο να βοηθήσει και να καλύψει κάθε ανάγκη των επισκεπτών.

    Η ικανοποίηση του Μάτζικ Τζόνσον

    Καθώς οι πολυτελείς διακοπές πλησίαζαν στο τέλος τους, ο Magic Johnson εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο προσωπικό και το πλήρωμα του Phoenix 2 για την εξασφάλιση μιας μοναδικής και αξέχαστης εμπειρίας.

    Ο ίδιος μοιράστηκε την ικανοποίησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιέυοντας μία σειρά από φωτογραφίες.

    Δείτε τις ανάρτησεις του:

    Πηγή πληροφοριών και φωτογραφιών: greekcitytimes, burgessyachts.com

    Διαβάστε επίσης:

    Επίσκεψη στην έκθεση «Book of HOV» στη Νέα Υόρκη

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

    Μάργκοτ Ρόμπι: Θα κερδίσει $50 εκατ. από τον ρόλο της Barbie



    ΣΧΟΛΙΑ