• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Φωτογραφία από Christo Anestev/Pixabay


    Πώς θα εξελιχθεί η Τρίτη σου, σύμφωνα με τα ζώδια; Τι κέφια έχουν τα άστρα;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πετρίδη!

    Κριός

    Το «χτίσιμο» της συναισθηματικής δύναμής σου, αλλά και της αυτοεκτίμησής σου είναι στο επίκεντρο σήμερα. Οι ήσυχες ή παρασκηνιακές δραστηριότητες σε ελκύουν περισσότερο προς το παρόν. Δεν είναι η ώρα για πιέσεις ή για να ξεπεράσεις τα όρια, αλλά είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να προετοιμαστείς συναισθηματικά για πιο απαιτητικές μέρες.

    Με τον Ήλιο στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής αυτές τις μέρες, η ανάγκη σου να φροντίσεις τον εαυτό σου είναι έντονη, αλλά η μικρή σύγκρουση του με τον Χείρωνα σήμερα θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια προβλήματα, καθώς μπορεί να βρεθείς σε σύγχηση.

    Σκέψου αν έχεις στερήσει από τον εαυτό σου στιγμές χαλάρωσης. Ευτυχώς όσο η μέρα προχωρά δίνει ευκαιρίες για ανταποδοτική επαφή, διατηρώντας και απολαμβάνοντας κάποια αυτονομία και άνεση.

    Ταύρος

    Πιθανόν να είσαι αναποφάσιστος σήμερα, καθώς μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνεις τι βλέπεις ή οι ανασφάλειές σου είναι εκείνες που σου προκαλούν σύγχυση. Κράτησε τα πράγματα ελαφριά και στόχευσε στο να απολαύσεις τον εαυτό σου, αντί να εστιάζεις στα μικρά πράγματα που πηγαίνουν στραβά.

    Η επιθυμία σου για λίγο χρόνο ξεκούρασης μπορεί να ανταγωνιστεί την ανάγκη σου για συνεργασία ή κοινωνικές παρορμήσεις και οι διαθέσεις μπορεί να ανεβαίνουν και να πέφτουν στη διαδικασία. Να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου, τις δραστηριότητες και τις πράξεις σου.

    Δίδυμοι

    Λαχταράς λίγη προβλεψιμότητα και άνεση. Ακόμα κι έτσι, η ανασφάλεια σε κοινωνικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε κάποια αμφιθυμία ή ακόμα και σε λίγη λανθασμένη εκτίμηση. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου φαίνεται να ανταγωνίζονται τις κοινωνικές παρορμήσεις και περισπασμούς.

    Είναι καλύτερο να μην προσπαθείς να πιέζεις για απαντήσεις. Αντίθετα, αφιέρωσε χρόνο για να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα. Ευτυχώς η μέρα προχωρά και βρίσκεις ευκολότερα τρόπους για να ικανοποιήσεις τόσο την ανάγκη σου για ενδιαφέρουσες εμπειρίες όσο και την επιθυμία σου να χαλαρώσεις και να αναγεννηθείς.

    Καρκίνος

    Οι σημερινές διελεύσεις φαίνεται να αναδεικνύουν και να αντιπαραθέτουν την ορμή σου για εξερεύνηση και πειραματισμό και την ανάγκη σου για να δεις αποτελέσματα. Δεν είναι ιδανική η ενέργεια για τη λήψη μεγάλων αποφάσεων.

    Ωστόσο η μέρα έχει όμορφες ευκαιρίες για να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να απολαύσεις τον εαυτό σου. Μπορεί να φτάσεις σε ένα άνετο μέρος οικειότητας με ένα φίλο ή να έχεις την ευκαιρία να δεις μια σχέση υπό νέο πρίσμα. Η προθυμία να εγκαταλείψεις παλιές κρίσεις μπορεί να βελτιώσει ένα δεσμό. Η Σελήνη στο ζώδιό σου όλη μέρα μπλέκει λίγο τα συναισθήματά σου.

    Λέων

    Η Σελήνη διασχίζει τον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη μέρα, εφιστώντας την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν το ιστορικό της ζωής σου. Είναι μια εποχή του σεληνιακού μήνα για να μειώσεις την πίεση και να ανασυγκροτηθείς.

    Αν και υπάρχει μια πραγματική τάση να θέλεις να ξεφύγεις ή να υποχωρήσεις από τον συνηθισμένο θόρυβο και τη δραστηριότητα της ζωής, η ρουτίνα μπορεί επίσης να είναι δυσάρεστη και μια αλλαγή σκηνικού μπορεί να είναι απαραίτητη. Η κρίση σου μπορεί να είναι λίγο άστοχη σε σημεία σήμερα. Από την άλλη πλευρά έχεις έντονη επιθυμία για μια πιο εις βάθος εξερεύνηση ενός θέματος ή αναζητάς περισσότερη οικειότητα και εμπλοκή με κάποιον.

    Παρθένος

    Οι ημιτελείς δουλειές μπορεί να σε ενοχλήσουν και να επηρεάσουν τη διάθεσή σου σήμερα. Ίσως είναι καλύτερο να κάνεις ένα time out από βαριές σκέψεις. Ανασφάλειες ή ασαφείς εντάσεις μπορεί να αφορούν κάτι που απέφευγες.

    Αντικρουόμενες επιλογές είναι στο τραπέζι και οι επιλογές είναι δύσκολες, αλλά μια στάση που μπορείς να λάβεις σε κάθε πρόκληση που συνάντησες μπορεί να σε πάει μακριά. Ευτυχώς αργότερα σήμερα θα βρεις εύκολα νέους και έξυπνους τρόπους για να συνδυάσεις δουλειά και περιπέτεια ή μάθηση. Το άνοιγμα σε νέες ιδέες και έννοιες μπορεί να επηρεάσει θετικά τη δουλειά, τη ρουτίνα, την υγεία και τις καθημερινές σου εργασίες.

    Ζυγός

    Θα μπορούσες να νιώθεις διχασμό ανάμεσα σε δουλειά και δασκέδαση σήμερα. Οι ασάφειες στην κοινωνική σου ζωή μπορεί να σου αποσπάσουν την προσοχή και η αναβλητικότητα γίνεται πιο ελκυστική. Ωστόσο, καθώς η μέρα προχωρά φυσικά ελκύεσαι από ασυνήθιστους και νέους τρόπους για να συνδυάσεις δημιουργικά τη διασκέδαση και την οικειότητα.

    Φαίνεται ότι καταλαβαίνεις ότι δεν χρειάζεται να είναι το ένα ή το άλλο και οι σχέσεις σου επωφελούνται από αυτή την προοπτική. Ταυτόχρονα η Σελήνη περνάει τη μέρα στον ηλιακό 10ο οίκο σου και γνωρίζεις ιδιαίτερα την απόδοση σου και λαμβάνεις υπόψη τους κανόνες.

    Σκορπιός

    Μπορείς να απολαύσεις ευκαιρίες, να μοιραστείς τις ιδέες σου και να μάθεις κάτι χρήσιμο σήμερα. Ωστόσο μπορεί μερικές φορές να παλεύεις με διχασμένα συναισθήματα ή ανασφάλειες καθώς προσπαθείς να ενσωματώσεις δυο φαινομενικά αντικρουόμενες παρορμήσεις.

    Εάν δίνεις υπερβολική προσοχή στις λεπτομέρειες και αμελείς το να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει, τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγεις μπορεί να μην είναι τόσο χρήσιμα όσο θα ήθελες. Η μετριοπάθεια και ο βηματισμός μπορεί να μην έρχονται φυσικά, αλλά μπορούν να λύσουν πολλά προβλήματα σήμερα.

    Τοξότης

    Ελκύεσαι από δραστηριότητες και καταστάσεις που απαιτούν μεγάλη προσοχή σήμερα, ταυτόχρονα μπορείς να επωφεληθείς κάνοντας ένα βήμα πίσω και προγραμματίζοντας την επόμενη κίνηση σου. Ωστόσο είναι επίσης μια εποχή που η υπερβολική σκέψη μπορεί να οδηγήσει σε μια άβολη κατάσταση αμφιθυμίας.

    Η ανάγκη για ησυχία μπορεί να συγκρουστεί με την επιθυμία να μοιραστείς. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στις αντιλήψεις σου κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά θα μπορούσες να βρεις το τέλειο έργο ή ενασχόληση που σου φέρνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

    Αιγόκερως

    Οι σχέσεις είναι στο επίκεντρο σήμερα και η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να σε ικανοποιήσει. Είσαι στο ίδιο μήκος κύματος με κάποιον και τρέφεται ο ένας τη θετική ενέργεια του άλλου. Ωστόσο ένα μέρος σου είναι πλήρως επικεντρωμένο στη μάθηση, τη σύνδεση και τη διαφοροποίηση. Ένα άλλο μέρος σου τείνει να βρει λίγη γαλήνη και ηρεμία.

    Διαφορετικές επιθυμίες και ανάγκες συγκρούονται προσωρινά και μπορεί να προκύψουν ανασφάλειες. Δεν είναι εύκολο να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου μόνο προς το παρόν. Ευτυχώς καθώς η μέρα προχωρά, οι ενέργειες είναι εξαιρετικές για να βρεις ένα μοναδικό ή καινοτόμο τρόπο για να ικανοποιήσεις ταυτόχρονα την επιθυμία σου για άνεση και εξοικείωση και την ανάγκη σου για ενθουσιασμό.

    Υδροχόος

    Με τη Σελήνη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα, μια ωραία ροή ενέργειας είναι μαζί σου για να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου και να εκπληρώσεις καθήκοντα με λιγότερη προσπάθεια απ’ ότι συνήθως. Ενώ έχεις μια έντονη επιθυμία να αναπτύξεις τα αγαπημένα σου έργα ή να επικεντρωθείς στο να χτίσεις αυτό που έχεις, μέρος σου ελκύεται από το να εξερευνήσεις διάφορες επιλογές και ιδέες.

    Σκέψου ότι οι πνευματικές και σωματικές ενέργειες είναι ασυνεπείς η μια με την άλλη προς το παρόν και κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να μην περιμένεις τόσο όσο να αγχωθείς. Ευτυχώς καθώς η μέρα προχωρά εισάγεις φυσικά νέα ενέργεια και ενθουσιασμό σε μια σχέση ή τη ζωή στο σπίτι.

    Ιχθύες

    Δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στα πράγματα που αγαπάς σήμερα και οι δραστηριότητες που σου επιτρέπουν να εκφραστείς και η αίσθηση της διασκέδασής σου αρέσει περισσότερο. Η ενέργεια ρέει ιδιαίτερα καλά για σχέσεις, δημιουργικές αναζητήσεις και για όλα τα ψυχικά και επικοινωνιακά πράγματα.

    Ακόμα κι έτσι μπορεί να υπάρχουν διχασμένα συμφέροντα που μπορεί να οδηγήσουν σε αναποφασιστικότητα ή ακόμα και σε ελαφρώς εξασθενημένη κρίση, καθώς αισθάνεσαι διχασμό. Οι ιδιοτροπίες που εμφανίζονται ξαφνικά πιθανότατα δεν αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές ανάγκες σου σήμερα.

    Πηγή: tlife.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρίνα Βερνίκου: Πώς κινητοποιεί σήμερα το κοινό της Creaid;

    Bentley Continental GT: Η επιτομή της πολυτέλειας

    Τα «άλλα» μουσεία του κόσμου – Κρασιά, βιντεοπαιχνίδια, ρομπότ και αστέρια

    Κορινθία: Βρέθηκαν τα παιδιά της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών – «Θα γίνει τεστ DNA» λέει ο Σταύρος Μπαλάσκας



    ΣΧΟΛΙΑ