• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021


    Τι μαρτυρούν τα άστρα για σήμερα; Πώς θα είναι η ημέρα για τα ζώδια;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Είστε αρκετά ευαίσθητοι και ευαισθητοποιημένοι αναφορικά με προβλήματα που απασχολούν μέλη της οικογένειας σας ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Χαρίστε τους την στήριξη και αγάπη σας. Επίσης, εάν έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια συναισθηματική σχέση, ίσως να αισθανθείτε μια έντονη ανασφάλεια για τον άνθρωπο σας και για τις πραγματικές προθέσεις του…

    ΤΑΥΡΟΣ

    Κάποια μικρά εμπόδια θα σας εκνευρίσουν σήμερα. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης. Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς, θέλετε να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στην σχέση σας τις προηγούμενες μέρες.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Ένα έντονο αίσθημα ζήλιας σας κατακλύζει και δεν σας αφήνει να ησυχάσετε. Ίσως να είναι αποκύημα της φαντασίας σας αυτό που διαισθάνεστε ότι συμβαίνει και άδικα ταλαιπωρείστε. Πρέπει να ξεφύγετε από τις ατέρμονες σκέψεις που δεν σας αφήνουν να βρείτε ησυχία. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο που θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή σας και να σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Επαγγελματική αλλαγή πορείας μπορεί να φέρει η μέρα! Ευνοούνται οι αλλαγές! Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δεν σας εξασφαλίζουν ωστόσο καμιά σιγουριά. Μη ξεχνάτε σε κάθε περίπτωση να είστε ευγενείς! Κάποια επαγγελματική σας ενασχόληση ή ένα project δεν ολοκληρώνεται γιατί ίσως να υπάρξει αλλαγή πορείας πλεύσης. Οι τίμιες προσπάθειες γίνονται θεμέλια για μελλοντικές εξελίξεις.

    ΛΕΩΝ

    Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, μη γίνεστε εκρηκτικοί και ευερέθιστοι. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Είστε λίγο χαοτικοί στην σκέψη και στην πράξη σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν.

    ΖΥΓΟΣ

    Η σχέση σας είναι σε καλό δρόμο, κάτι φαίνεται όμως να σας προβληματίζει σήμερα ή να σας δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει να αναζητήσετε τις απαντήσεις στον εαυτό σας, γιατί ενδεχομένως δεν δεσμεύεστε απόλυτα στην σχέση αυτή. Θα πρέπει να βρείτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας κρατάει στάσιμους και να προχωρήσετε στον επανασχεδιασμό της ζωής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Συνειδητοποιείτε ότι η σχέση σας δεν έχει την ίδια φρεσκάδα πια και η επαφή με το ταίρι σας έχει αρχίσει να φθίνει. Εάν σημαίνει κάτι για σας, αγωνιστείτε για να την αναζωογονήσετε… Ένα συναίσθημα αποξένωσης και μοναξιάς ίσως να σας βαραίνει, σαν να σας απαρνήθηκαν ξαφνικά όλοι… Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, αλλά βρείτε κάποιον φίλο ή γνωστό να μιλήσετε ή να βγείτε έξω.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Μην απαντάτε σε προκλήσεις και μην ασχολείστε με τα μικρά και ασήμαντα πράγματα της ζωής. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει, πιστέψτε στις ικανότητες σας και να προχωρήσετε σταθερά για την κατάκτηση του ονείρου σας. Η μέρα μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά θετική, εάν θελήσετε να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τις βραδινές ώρες ευνοούνται οι ρομαντικές επαφές.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Χωρίς να υπάρχει κανένας ρομαντισμός ή ιδιαίτερες συγκινήσεις, καταφέρνετε να κρατάτε τις σχέσεις σας, αισθηματικές, κοινωνικές ή επαγγελματικές, σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια, ιδέες και συζητήσεις θα φέρουν τα ξαφνικά νέα! Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να ηλεκτριστεί επικίνδυνα, εάν δεν χειριστείτε τις καταστάσεις προσεκτικά.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Οι νέες γνωριμίες θα είναι το σημαντικό νέο της μέρας! Μπορεί να έχετε κάποιους νέους γείτονες, να κάνετε κάποιες γνωριμίες μέσα από τις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο σε μια έξοδο σας. Μπορεί όμως και να βρεθείτε σε ένα βαρετό οικογενειακό γεύμα με το ταίρι σας, που θα σας χαλάσει κάπως τη διάθεση.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Ίσως να αισθανθείτε κάπως άβολα στον εργασιακό σας χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα σας αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες. Βρείτε τον τρόπο να συνυπάρξετε αρμονικά μαζί τους, γιατί δεν είναι κατάλληλη η εποχή για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Η μέρα θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες από τις φοβίες σας. Καταπολεμήστε τον πανικό και ενεργήστε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Κατέβηκα στους Εγκρεμνούς Λευκάδας!

    Επαναλειτουργούν από 1η Σεπτεμβρίου οι εμπορικές εκθέσεις – Κανονικά και η 85η ΔΕΘ, με ειδικό πρωτόκολλο

    Είναι βασικά στη μεσογειακή διατροφή και τα λατρεύουμε, τι είναι;

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ