• WOMEN

    Πέντε σημάδια που δηλώνουν ότι μπήκες στο περίφημο friend zone


    Friend zone. Ένα μεγάλο θέμα που παιδεύει και ταλαιπωρεί μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων, αντρών και γυναικών. Ίσως ο καθένας μας να έχει μια τέτοια ιστορία να διηγηθεί. Αυτό που είναι, πάντως, σίγουρο, είναι ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ άβολη και αμήχανη κατάσταση.

    Πολλές φορές μπαίνουμε σ’ αυτή την περίφημη “σε βλέπω σαν φίλο/η” ζώνη χωρίς καν να το καταλάβουμε. Όταν το συνειδητοποιήσουμε αισθανόμαστε πλήρως εκτεθειμένοι και απομακρυνόμαστε, αν και δεν θα έπρεπε να ντρεπόμαστε γι’ αυτό. Η έκφραση συναισθημάτων δεν είναι κάτι κακό.

    Όπως και να’χει, αν θες να αποφύγεις μια άβολη στιγμή και προτιμάς να γνωρίζεις από πριν το τι συμβαίνει, ώστε να μετρήσεις τα βήματα και τις κινήσεις σου, τότε καλό είναι να μάθεις να διαβάζεις τα σημάδια. Παρακάτω παρουσιάζουμε 5 συμπεριφορές που δηλώνουν ότι το “αντικείμενο το πόθου” σου τρέφει φιλικά αισθήματα.

    Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, πολλές φιλίες εξελίχθηκαν σε μεγάλους έρωτες και πολλές είναι οι περιπτώσεις όπου με υπομονή και επιμονή δυο άνθρωποι ήρθαν πιο κοντά. Επομένως, μην πτοείσαι!

    Foursome Kiss GIF by AwesomenessTV - Find & Share on GIPHY

    1. Παρηγοριά μετά από χωρισμό
    Όλοι μετά από ένα χωρισμό θέλουμε κάποιον να μιλήσουμε, να κλάψουμε στον ώμο του και να μοιραστούμε τον πόνο μας. Συνήθως, επιλέγουμε τους φίλους μας για αυτό. Οπότε, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα σημάδι.

    2. Ραντεβού στο οποίο έρχονται φίλοι/ες
    Άλλο το να έχετε συνεννοηθεί από πριν ότι θα είστε με παρέα και άλλο το να έχετε κανονίσει μια έξοδο και να βλέπει να καταφτάνει με φίλους/ες. Αν συμβεί χωρίς προηγούμενη συνεννόηση, είναι ένα θέμα.

    3. Αδερφική φιλία
    Σου έχει πει ότι σε νιώθει σαν αδερφό ή αντίστοιχα σαν αδερφή. Δυστυχώς, είναι άλλο ένα σημάδι για friend zone.

    4. Άλλοι άντρες, άλλες γυναίκες και πρώην
    Ναι και με κάποιον/α που έχει βγει ραντεβού θα μιλήσεις για πρώην και προηγούμενες σχέσεις. Αλλά αυτό είναι κάτι άλλο. Εδώ μιλάμε για λεπτομέρειες, για το πόσο τον/την θέλει πίσω, για νέα φλερτ, για τις κατακτήσεις που είχε το προηγούμενο βράδυ κλπ.

    5. Προχειρότητα
    Την έχεις δει ντυμένη εντελώς πρόχειρα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εντελώς ατημέλητη ή τον έχεις δει απεριποίητο, σαν να είναι μόνος στο σπίτι και χωρίς να τον νοιάζει κιόλας. Μάλλον είστε δυο καλά φιλαράκια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς η σχέση με μικρότερη γυναίκα ωφελεί την υγεία σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Friends With Benefits: Πως να το κάνετε σωστά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άντρες: 5 λόγοι που είναι καλύτεροι στο σεξ μετά τα 30



    ΣΧΟΛΙΑ