ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέες αποκαλύψεις έκανε η Ελένη Χατζίδου, η οποία βρέθηκε για δεύτερη φορά καλεσμένη στην εκπομπή Survivor: Πανόραμα. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ρώτησε την τραγουδίστρια για ένα συμβάν που έγινε όσο εκείνη βρισκόταν ακόμη στον Άγιο Δομίνικο.
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή, η Όλγα Φαρμάκη υποστήριξε ότι κάποιος από την ομάδα κατηγόρησε την ίδια ότι κάνει δουλειές στην καλύβα προκειμένου να γίνει αρεστή στους υπολοίπους.
Η Ελένη Χατζίδου διστακτικά αποκάλυψε ότι η Κατερίνα Δαλάκα της είπε ότι η παίκτρια που κατηγόρησε την Φαρμάκη είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Αυτό εξέπληξε την Ντορέττα, η οποία παρατήρησε ότι η Σπυροπούλου ήταν εκείνη που αναρωτήθηκε ποιος παίκτης κατηγόρησε την Όλγα.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Spoiler: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το πρώτο αγώνισμα (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ξέφρενος χορός Μουρούτσου – Δαλάκα (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Χατζίδου «καρφώνει» την Δαλάκα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς θα είναι ο νέος Τειρεσίας – Το σχέδιο Ξηρουχάκη μετά το deal με την Equifax
- Χ. Χατζηχριστοδούλου (ΕΟΔΥ): Τα έργα του ΤΑΑ, οι εποχικές ιώσεις, τα fake news και οι στόχοι του 2026
- Βασίλης Σπηλιωτόπουλος: Τα πράγματα κρέμονταν από μια κλωστή
- Chanel La Pausa: H βίλα της Coco που φιλοξένησε τον Dalí και τον Churchill ανοίγει και πάλι τις πόρτες της