• LIFE&STYLE

    Survivor: Η Χατζίδου «καρφώνει» την Δαλάκα (video)

    Δαλάκα-Χατζίδου

    Ελένη Χατζίδου και Κατερίνα Δαλάκα


    Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Ελένη Χατζίδου, που βρέθηκε καλεσμένη στο Survivor: Πανόραμα. Η τραγουδίστρια χαρακτήρισε «ξεροκέφαλη» την Κατερίνα Δαλάκα, ενώ σχολίασε και τη συμπεριφορά της απέναντι στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

    Μιλώντας για την Κατερίνα Δαλάκα, η πρώην παίκτρια των Διασήμων σχολίασε αρνητικά την απόφαση της Κατερίνας να παίξει σε ένα κρίσιμο σημείο του χθεσινού αγωνίσματος, ενώ ήταν τραυματισμένη. Η κίνηση αυτή της Δαλάκα κατακρίθηκε έντονα και στο Twitter από τους τηλεθεατές.

    Η Ελένη Χατζίδου δήλωσε ότι, «Η Κατερίνα μουρμουράει όταν χάνουμε! Έχει αυτοπεποίθηση, αλλά μπαίνει πάντα μπροστά και αν χθες έχανε, θα έπαιρνε στο λαιμό της την ομάδα! Έχουμε τσακωθεί πολλές φορές. Κόβονται σκηνές, όμως και δεν ξέρω τι έχετε δει».

    Δείτε το βίντεο:

    Όσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η πρώην παίκτρια του Survivor παραδέχτηκε ότι στις αντιδράσεις της ήταν υπερβολική. Ωστόσο, η ίδια έβλεπε σοβαρά τα πράγματα στο παιχνίδι και θεωρούσε ότι κάποιες φορές όλοι οι παίκτες έπρεπε να είναι συγκεντρωμένοι, αφού κρινόταν το αν θα φάνε ή όχι.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απαρηγόρητη η Χατζίδου – Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην Ντορέττα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα με Τουρκία και Ρουμανία – Οι παίκτες που θα αγωνιστούν (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βουλευτής ζητάει στη Βουλή να ψηφίσουν τον ανηψιό του στο Survivor (video)



    ΣΧΟΛΙΑ