• LIFE&STYLE

    Όλγα Φαρμάκη: Τι ανέβασε στο Instagram μετά την αποχώρησή της από το Survivor

    Φαρμακη-Ολγα

    Όλγα Φαρμάκη


    Την πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα έκανε, η Όλγα Φαρμάκη, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. Η fashion blogger ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του και για τα καλά λόγια που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο.

    Η Όλγα ανέβασε μία φωτογραφία από τον στίβο μάχης και έγραψε, «Ένας δύσκολος στίβος μάχης και ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εμπειρίες. Καλές ή κακές δεν έχει σημασία γιατί όλα γίνονται για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο που είμαστε και να τις αξιοποιήσουμε στον πραγματικό στίβο της ζωής. Καλημέρα φίλοι μου χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απ τη καρδιά μου για την Αγάπη σας, και για τον πολύτιμο χρόνο σας που αφιερώσατε για να μου αφήσετε ένα όμορφο σχόλιο υποστήριξης! Να είστε πάντα καλά. Η αγάπη σας με έχει συγκινήσει».

    View this post on Instagram

    Ενας δύσκολος στίβος μάχης και ενα ταξίδι γεμάτο όμορφες εμπειρίες. Καλές ή κακές δεν έχει σημασία γιατί όλα γίνονται για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο που είμαστε και να τις αξιοποιήσουμε στον πραγματικό στίβο της ζωής. Καλημέρα φίλοι μου χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω ❤Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απ τη καρδιά μου για την Αγάπη σας , και για τον πολύτιμο χρόνο σας που αφιερώσατε για να μου αφήσετε ενα όμορφο σχόλιο υποστήριξης! Να είστε πάντα καλά ❤Η αγάπη σας με έχει συγκινήσει ?? . . •photo credits @yayhann #survivor2018

    A post shared by ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor spoiler: Ο Μαχητής που θα αποχωρήσει σήμερα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Τι ανέβασε η Μάγκυ στο Instagram μετά την αποχώρησή της (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς συνδέεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το Survivor; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ