• LIFE&STYLE

    Το καρό επέστρεψε δυναμικά – Τρεις τρόποι για να το συνδυάσετε σύμφωνα με τις τάσεις


    Το καρό αποτελεί ένα από τα πιο κλασσικά prints και – ναι! – επέστρεψε δυναμικά στη μόδα! Είναι γνωστό, άλλωστε, πως η μόδα κάνει κύκλους και ότι οι τάσεις «πάνε και έρχονται».

    Ανάμεσα, λοιπόν, στις φετινές τάσεις, με τις οποίες θα δημιουργήσουμε τα χειμερινά μας outfits και looks, είναι και το παντός είδους καρό: ασπρόμαυρο, σκωτσέζικο, με μικρές ή μεγάλες γραμμές, pied de poule και άλλα. Μπορείτε να το βρείτε σε διάφορα υφάσματα, από μάλλινα μέχρι σατέν.

    Το συναντάμε σε σακάκια, παλτό, παντελόνια, φούστες, ακόμη και παπούτσια, ενώ ανάλογα με το είδος του ρούχου ή αξεσουάρ που θα επιλέξουμε, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα casual look, ένα ντύσιμο γραφείου, ένα επίσημο outfit για βράδυ και γενικότερα ό,τι επιθυμούμε.

    Δείτε παρακάτω τρεις τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συνδυάσετε τα καρό κομμάτια στην καθημερινότητά σας.

    1. Καρό με μονόχρωμο πουλόβερ

    Μπορείτε να συνδυάσετε μια όμορφη καρό φούστα, σε mini, mindi ή maxi, με ένα oversized και χουχουλιάρικο πουλόβερ. Αυτό θα δώσει στο ντύσιμό σας έναν casual αέρα, αλλά και τις απαραίτητες θηλυκές πινελιές, ενώ παράλληλα θα είστε άνετες όλη τη μέρα.

    2. Καρό με καρό 

    Μην σας φαίνεται περίεργο! Μπορείτε να συνδυάσετε δύο καρό κομμάτια μαζί, είτε είναι στο ίδιο μοτίβο είτε σε διαφορετικό. Αυτά τα κομμάτια θα μπορούσαν να είναι μία φούστα με πουκάμισο, ένα παντελόνι με σακάκι ή ένα σεταρισμένο ταγιέρ.

    3. Καρό φόρεμα με ζώνη

    Επιλέξτε ένα καρό φόρεμα, σε οποιοδήποτε μήκος, και προσθέστε μια ζώνη στη μέση σας. Αυτή η τακτική θα σχηματίσει όμορφα τη σιλουέτα σας και θα σας κάνει να φαίνεστε πολύ στυλάτες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  ZARA: Το καρό επέστρεψε δυναμικά – Δείτε 15 στιλάτα κομμάτια για τις εμφανίσεις σας!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Δέκα τέλεια και οικονομικά backpacks για το φετινό φθινόπωρο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H&M: Δέκα όμορφα πλεκτά για αυτή την εποχή μέχρι 20 ευρώ!



    ΣΧΟΛΙΑ