• LIFE&STYLE

    Τι κρύβεται πίσω από το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ;

    • NewsRoom
    ελισαβετ


    Μήνυμα ειρήνης και ενότητας πρόκειται να στείλει για τα φετινά Χριστούγεννα η βασίλισσα Ελισάβετ στη Μεγάλη Βρετανία. Η μετάδοση του μηνύματος πρόκειται να γίνει αύριο, ωστόσο στο Instagram ανέβηκε ήδη μία φωτογραφία της βασίλισσας από το White Drawing Room του Παλατιού. Φορώντας ένα μεταξωτό φόρεμα της Angela Kelly και μία καρφίτσα με ρουμπίνια και διαμάντια, δώρο του συζύγου της το 1966, η Ελισάβετ θα απευθύνει έκκληση για αρμονία.

    Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης εκτιμούν ότι ενδεχομένως να αναφέρεται στα σύννεφα έντασης στο Παλάτι μετά την ανακοίνωση της μετακόμισης του πρίγκιπα Χάρι και της δούκισσας Μέγκαν Μαρκλ από τη γειτονιά του αδελφού του Ουίλιαμ.

    Το γύρισμα του μηνύματος πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου και η Ελισάβετ θα κάνει έναν απολογισμό του 2018 με αναφορές στην παρουσία της εθνικής Αγγλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ, στο γάμο του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, στο γάμο της κόρης του γιου της, Άντριου, πριγκίπισσας Ευγενίας και φυσικά στη γέννηση του μικρού πρίγκιπα Λούις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το ιδιαίτερο δώρο που θα κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ στην Μέγκαν Μαρκλ για το 2019

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται για 2,5 εκατ. δολ. το διαμέρισμα της Κέιτ και Πίπα Μίντλετον στο Λονδίνο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτές είναι οι χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας



    ΣΧΟΛΙΑ