• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Κυκλοφόρησαν οι επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς

    μεγκαν-μαρκλ-χαρι-αμαξα


    Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι επίσημες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, που παρακολούθησε ολόκληρος ο πλανήτης το Σάββατο.

    Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε μία απλή και ταυτόχρονα σύγχρονη τελετή στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ και στη συνέχεια έβγαλαν φωτογραφίες ως νιόπαντρο ζευγάρι μαζί με τα παρανυφάκια, αλλά και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

    Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανέβασε στο Twitter τρεις πανέμορφες φωτογραφίες του λαμπερού ζευγαριού γράφοντας ότι,

    «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν στους εορτασμούς του γάμου τους. Αισθάνονται πολύ τυχεροί που μπόρεσαν να μοιραστούν αυτήν την ημέρα με όλους εκείνους που συγκεντρώθηκαν στο Γουίνδσορ και με όσους παρακολούθησαν τον γάμο από την τηλερόαση στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κοινοπολιτεία και σε όλον τον κόσμο».

    Ο Αλέξι Λουμπομίρσκι απαθανάτισε την οικογένεια, η οποία πόζαρε στο Πράσινο Σαλόνι του Πύργου. Στην πρώτη απεικονίζεται η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ και ο πατέρας του Χάρι, πρίγκιπας Κάρολος, η 92χρονη βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο αδελφός του Χάρι, πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ και η δεύτερη σύζυγος του Καρόλου, Καμίλα.

    μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-παρανυφακια-πορτρετο

    Στη δεύτερη φωτογραφία, βλέπουμε το ζεύγος με τα παρανυφάκια, μεταξύ των οποίων είναι και τα ανίψια τους, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ.

    μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι

    Η τρίτη είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των νεόνυμφων στην ανατολική βεράντα του Πύργου.

    μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί το Givenchy νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ δείχνει το δρόμο για μια πιο σύγχρονη μοναρχία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλο το cast του Suits στον παραμυθένιο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ πριν από 22 χρόνια έξω από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ



    ΣΧΟΛΙΑ