• LIFE&STYLE

    Αυτές είναι οι χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας

    • Νίκη Καξερή
    κειτ-μιντλετον-πριγκιπας

    Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τα παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ, Λούις


    Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας με γιορτινές ευχές για τους Βρετανούς. Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζονται ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και το νεότερο μέλος της οικογενείας, Λούις. Ντυμένοι με casual ρούχα, η ευτυχισμένη οικογένεια χαμογελά στον φακό του φωτογράφου Matt Porteous στο Anmer Hall. Βέβαια, την παράσταση κλέβουν ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, που ποζάρουν με τσαχπινιά στον φακό.

    Αντίθετα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξαν μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, της οποίας η λήψη έγινε στο γάμο τους, τον περασμένο Μάιο. Το νεόνυμφο ζευγάρι με πλάτη στο φακό απολαμβάνει τα πυροτεχνήματα στο Frogmore House.

    Τέλος, στη χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του, Καμίλα Πάρκερ, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης απεικονίζονται να κάθονται σε ένα παγκάκι στον κήπο του Clarence House με μία πιο επίσημη ενδυμασία και να συζητούν μεταξύ τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πωλείται για 2,5 εκατ. δολ. το διαμέρισμα της Κέιτ και Πίπα Μίντλετον στο Λονδίνο

    ΔΕΙΤΕΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Χριστουγεννιάτικο πάρτι της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κέιτ Μίντλετον vs Μέγκαν Μαρκλ: Ποια αντέγραψε ποια; (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ