• LIFE&STYLE

    Τι υποστηρίζει για την παιδοφιλία του Μάικλ Τζάκσον η υπηρέτριά του (pics & video)

    • NewsRoom

    Μάικλ Τζάκσον


    Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προχώρησε η υπηρέτρια του Μάικλ Τζάκσον, σχετικά με την προσωπική του ζωή, που επανήλθε στην επικαιρότητα μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, «Leaving Neverland», μέσα από το οποίο ο διάσημος καλλιτέχνης φαίνεται ότι επιδιδόταν σε τακτική κακοποίηση ανήλικων αγοριών.

    Άντριαν ΜακΜάνους, πρώην υπηρέτρια στη Neverland, του Μάικλ Τζάκσον

    Η Άντριαν ΜακΜάνους υπήρξε υπηρέτρια στο ράντσο του τραγουδιστή, γνωστό και ως «Neverland» επί 4 χρόνια, όπου είχε υπό την ευθύνη της την καθημερινή καθαριότητα και φροντίδα του υπνοδωματίου του σταρ. Για εκείνη, οι φήμες που ακολουθούν τον Τζάκσον, σχετικά με τις ανάρμοστες επαφές του με ανήλικα αγόρια είναι άκρως αληθινές.

    Η επιβεβαίωση και οι τρομακτικές λεπτομέρειες

    Η 56χρονη, σήμερα, υπηρέτρια, δηλώνει με βεβαιότητα πως «Ήταν πράγματι παιδόφιλος» και παραθέτει σοκαριστικά στοιχεία για την προσωπική ζωή του τραγουδιστή, στη συνέντευξη, που παραχώρησε στη Daily Mail.

    Η ΜακΜάνους παρουσιάζει τον ποπ σταρ ως αδίστακτο παιδόφιλο, που είχε έρθει σε επαφή με δεκάδες μικρά αγόρια. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η επίσκεψη μικρών αγοριών στην κρεβατοκάμαρα του τραγουδιστή ήταν καθημερινής βάσεως. Πολλές φορές, η ίδια έβλεπε τα αγόρια αυτά να κυκλοφορούν σχεδόν γυμνά στο ράντσο, ενώ όταν, αργότερα, έμπαινε για να καθαρίσει έβρισκε σοκαριστικά αντικείμενα-αποκαλυπτήρια, όπως εσώρουχα του Τζάκσον, αλλά και των αγοριών στο τζακούζι. Η Μακμάνους, μάλιστα, ήταν μάρτυρας σε περιστατικό, όπου ο Τζάκσον έκανε μπάνιο στο τζακούζι με μικρά αγόρια, ενώ σε όλο το σπίτι εντόπιζε περίεργα αντικείμενα, όπως βαζάκια με βαζελίνη και διάφορα βιβλία, με θέμα τον αυνανισμό.

    «Όταν τον έβλεπα με μικρά αγόρια, πάντα τους κρατούσε το χέρι και τα φιλούσε. Ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιο θα κέρδισε την προσοχή του. Ήταν ένα πολύ παράξενο εργασιακό περιβάλλον για μένα», εξομολογείται η 56χρονη.

    Στις αποκαλύψεις της προσθέτει πως, κάποια στιγμή, ο διάσημος ποπ σταρ είχε ζητήσει από την ίδια να πλαστικοποιήσει κάποιες φωτογραφίες με μωρά και να τις κρεμάσει στο δωμάτιό του.

    Το σενάριο για το αρχείο με το πορνογραφικό υλικό

    Στα στοιχεία που υπάρχουν, προσθέτει ότι ο Τζάκσον κατέγραφε την κακοποίηση των αγοριών από τον ίδιο σε βίντεο, διατηρώντας ένα μυστικό αρχείο με το πορνογραφικό, παιδόφιλο υλικό. Υποστηρίζει μάλιστα, ότι είχε εντοπίσει το μυστικό αρχείο με τις βιντεοκασέτες μέσα στο ράντσο. Διατείνεται ότι, ύστερα από ένα διάστημα, ο Τζάκσον μετέφερε το αρχείο αυτό σε μια αίθουσα προβολής, μακριά από την έπαυλη, για να είναι πιο ασφαλώς κρυμμένο, καθώς το περιεχόμενό του θα μπορούσε να οδηγήσει τον τραγουδιστή στη φυλακή.

    Το επιχείρημά της στηρίζεται στη μανία που είχε ο τραγουδιστής, όπως εκείνη υποστηρίζει, με τις κάμερες και με το να βιντεοσκοπεί τους ανήλικους καλεσμένους του σε διάφορες στιγμές τους. Το ράντσο διέθετε πάντα γεμάτες μπαταρίες, ώστε να μπορεί ο τραγουδιστής να χρησιμοποιήσει μια κάμερα, όποτε το θελήσει.

    Τα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα κάνουν πράγματι λόγο για κάποιες εξαφανισμένες κασέτες, χωρίς όμως να είναι επίσημα γνωστό το περιεχόμενό τους. Η υπηρέτρια του Τζάκσον δηλώνει βέβαιη προς πρόκειται για sex tapes, «Πιστεύω ότι έδειχναν τον Μάικλ να κάνει ανάρμοστα πράγματα με αγόρια».

    Την ύπαρξη μαρτυριών, που επιβεβαιώνουν ότι ο Τζάκσον κινηματογραφούσε τις ερωτικές του στιγμές υποστηρίζει και ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ, που προβλήθηκε πρόσφατα, ωστόσο αυτό δε μπορεί να επιβεβαιωθεί, δεδομένου του ότι μέχρι σήμερα δεν έχει σταθεί δυνατό να εντοπιστούν τα υλικά αυτά.

    Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή πριν από μια δεκαετία, βυθίζοντας στη θλίψη τους εκατομμύρια φαν του. Το Leaving Neverland, που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες, είναι ένα ντοκιμαντέρ, βασισμένο σε δύο άντρες, που ομολόγησαν πως είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Μάικλ Τζάκσον και προκάλεσαν τις αντιδράσεις της οικογένειας του τραγουδιστή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τζεφ Μπέζος: «Με εκβιάζει το National Enquirer με σέλφι με το πέος μου»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη στο Shopping Star: Πότε θα δούμε την Ζενεβιέβ και τον Άγγελο Μπράτη (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παγκόσμια θλίψη: Νεκρός και επίσημα ο Εμιλιάνο Σάλα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ