• LIFE&STYLE

    Απίστευτη δήλωση της Μπάρμπρα Στρέιζαντ υπέρ του Μάικλ Τζάκσον: «Δεν τα σκότωσε κιόλας τα παιδιά»


    Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Μπάρμπρα Στρέιζαντ, η οποία σχολιάζοντας το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», τάσσεται «στο πλευρό» του Μάικλ Τζάκσον για τις κατηγορίες εναντίον του στο θέμα της παιδεραστίας.

    Οι δύο άντρες, Τζέιμς Σέιφτσακ και Γουέιντ Ρόμπσον, κατηγορούν τον ποπ τραγουδιστή ότι τους κακοποίησε σεξουαλικά, όταν ήταν παιδιά και τους έκανε να αισθάνονται ξεχωριστοί, λέγοντας στον καθένα ότι ήταν «το πρώτο αγόρι» που είχε επιλέξει για να «μοιραστεί το κρεβάτι του».

    «Ήταν ενθουσιασμένοι που ήταν εκεί ως παιδιά, και ότι κι αν τους συνέβη εκεί δεν τους σκότωσε κιόλας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Time».

    Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας πως δεν έχει λόγο να μην πιστέψει τους ισχυρισμούς των δύο αντρών, αλλά πως στεναχωριέται τόσο γι’ αυτούς όσο και για τον ποπ τραγουδιστή, του οποίου «οι σεξουαλικές ανάγκες ήταν αυτές που ήταν, εξαιτίας της δικής του παιδικής ηλικίας ή του DNA του» και πως το φταίξιμο είναι στους γονείς των παιδιών και σε κανέναν άλλον.

    «Μπορεί να λες πως “κακοποιήθηκαν σεξουαλικά”, αλλά αυτά τα παιδιά, όπως ακούσαμε να λένε, ήταν ενθουσιασμένα που ήταν εκεί. Και οι δύο είναι παντρεμένοι και οι δύο έχουν παιδιά, άρα δεν τους σκότωσε κιόλας», εξήγησε η Μπάρμπρα Στρέιζαντ στην ίδια συνέντευξη.

    «Κατηγορώ, μάλλον, τους γονείς, που επέτρεπαν στα παιδιά τους να κοιμούνται μαζί του. Γιατί ο Μάικλ να χρειάζεται αυτά τα παιδιά, να τα ντύνει σαν εκείνον, να τους φοράει ίδια παπούτσια, να τα βάζει να χορεύουν και να φορούν καπέλα;», συμπλήρωσε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μάικλ Τζάκσον: Μεγάλοι σταθμοί παγκοσμίως (και στην Ελλάδα) «γυρίζουν την πλάτη» στο βασιλιά της pop

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι υποστηρίζει για την παιδοφιλία του Μάικλ Τζάκσον η υπηρέτριά του (pics & video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέθανε ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον, Τζο



    ΣΧΟΛΙΑ