• LIFE&STYLE

    Θλίψη στο Χόλιγουντ: Πέθανε η Katherine Helmond

    • NewsRoom
    ποιος ειναι το αφεντικο-αλισα-μιλανο-τονι-ντανζα-καθριν-χελμοντ-τζουντιθ-λαιτ

    Tony Danza, Alyssa Milano, Judith Light, Katherine Helmond και Danny Pintauro


    Θλίψη σκόρπισε η είδηση του χαμού της ηθοποιού Katherine Helmond η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών στις 23 Φεβρουαρίου στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Τα δυσάρεστα νέα έκανε γνωστά την Παρασκευή εκπρόσωπος Τύπου της.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, η ταλαντούχα ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το ρόλο της στην κωμική σειρά «Who’s the Boss?»/«Ποιος Είναι το Αφεντικό» ως Mona, έπασχε από Αλτσχάιμερ και πέθανε από επιπλοκές της ασθένειας.

    Συντετριμμένοι οι ηθοποιοί που είχαν δουλέψει μαζί της για 8 χρόνια στο «Who’s the Boss» θρήνησαν τον χαμό της αγαπημένης τους φίλης και συνεργάτιδας με αναρτήσεις στο Twitter.

    «Η Katherine Helmond πέθανε. Όμορφη, ευγενική, αστεία, με χάρη, συμπονετική, βράχος μου. Υπήρξες βασικό κομμάτι της ζωής μου. Μου έμαθες να κρατώ το κεφάλι μου ψηλά! Μου έμαθες να κάνω οτιδήποτε για το γέλιο! Τι παράδειγμα ήσουν! Αναπαύσου εν ειρήνη, Katherine», έγραψε συγκινημένη η Alyssa Milano η οποία ξεκίνησε στη σειρά σε ηλικία μόλις 10 ετών.

    «Χάσαμε έναν εθνικό θησαυρό σήμερα. Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να μετρήσουν την αγάπη μου», έγραψε ο πρωταγωνιστής Tony Danza.

    Το 2014 το cast της σειράς είχε επανενωθεί για μία φωτογράφιση για το περιοδικό Entertainment Weekly. «Οι τελευταίες οικογενειακές φωτογραφίες μας», έγραψε ο Danza.

    «Η Katherine Helmond υπήρξε έμπνευση για μένα και για πολλούς άλλους. Η χάρη της, το ταλέντο της και το χιούμορ της θα μας λείψουν πολύ. Θα βρίσκεται στην καρδιά μου για πάντα», έγραψε η Judith Light που υποδυόταν την κόρη της, Angela στη σειρά.

    «Χάσαμε έναν από τους πιο αυθεντικούς και ευγενικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που θα πει το αντίθετο. Πάντα χαμογελούσε με την καρδιά της και έδινε τις καλύτερες συμβουλές. Δε θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη γιαγιά και θα μου λείψει πολύ», έγραψε ο Danny Pintauro που έπαιζε τον εγγονό της Mona, Jonathan.

    Η καριέρα της Katherine Helmond μετρά περισσότερες από πέντε δεκαετίες. Έχει λάμψει στο ρόλο της Jessica Tate στην σαπουνόπερα «Soap» που διήρκεσε από το 1977 έως το 1981 και έχει συμμετάσχει στη σειρά «Everybody Loves Raymond», ενώ έχει κάνει και Broadway.

    Υπήρξε συνολικά έξι φορές υποψήφια για βραβείο Emmy, τέσσερις για το «Soap» και δύο για το «Who’s The Boss?», ενώ έχει κερδίσει δύο Χρυσές Σφαίρες.

    καθριν-χελμοντ
    Katherine Helmond

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λουκ Πέρι: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του μετά το εγκεφαλικό (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Πέθανε η Πόπη Παπαδάκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Άμπερ Χερντ απάτησε τον Τζόνι Ντεπ με τον Έλον Μασκ λίγο μετά το γάμο τους



    ΣΧΟΛΙΑ