• LIFE&STYLE

    Η Άμπερ Χερντ απάτησε τον Τζόνι Ντεπ με τον Έλον Μασκ λίγο μετά το γάμο τους

    • NewsRoom
    τζονι-ντεπ-ελον-μασκ-αμπερ-χερντ

    Έλον Μάσκ, Άμπερ Χερντ και Τζονι Ντεπ


    Μήνυση 50 εκατομμυρίων δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ κατέθεσε ο Τζόνι Ντεπ. Η σχέση τους έχει περάσει από χίλια κύματα, καθώς η Χερντ προηγουμένως κατήγγειλε τον ηθοποιό για ξυλοδαρμό και ψυχολογική βία. Ο Ντεπ χαρακτηρίζει ψευδείς τις κατηγορίες, ενώ τώρα αποκαλύπτει ότι μόλις 1,5 μήνα μετά το γάμο τους, η σύζυγός του ξεκίνησε παράνομο δεσμό με τον πολυεκατομμυριούχο της Space X Έλον Μασκ.

    Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, η Χερντ έφερνε τον Μασκ στο κοινό τους σπίτι, όταν ο Ντεπ έλειπε σε γυρίσματα. Στη μήνυση αναφέρεται πως την ίδια νύχτα που η Χερντ παρουσιάστηκε με μελανιές στο πρόσωπο, ο Ελον Μασκ την επισκέφθηκε στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

    Εκπρόσωπος του Έλον Μασκ δήλωσε στο περιοδικό People, απαντώντας στις καταγγελίες του Τζόνι Ντεπ: «Ο Έλον και η Άμπερ δεν έβγαιναν πριν από τον Μάιο του 2016. Η σχέση τους δεν έγινε ρομαντική παρά λίγο καιρό αργότερα».

    Ο δικηγόρος της Αμπερ Χερντ Έρικ Τζορτζ υποστήριξε πως όλο αυτό δεν είναι παρά η πιο πρόσφατη απόπειρα του Τζόνι Ντεπ «να κάνει την Άμπερ να σιωπήσει. Δεν θα σιωπήσει. Οι πράξεις του αποδεικνύουν πως είναι ανίκανος να αποδεχτεί την αλήθεια της ίδιας του της κακοποιητικής συμπεριφοράς».

    Ο Τζόνι Ντεπ και η Αμπερ Χερντ παντρεύτηκαν το 2015 και χώρισαν μετά από 15 μήνες γάμου, τον Μάιο του 2016, με το πρώην μοντέλο να καταγγέλει τον ηθοποιό για ενδοοικογενειακή βία, ψυχολογική και σωματική, ενώ τότε είχε εμφανιστεί έχοντας μελανιές στο πρόσωπό της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπήρξε ζευγάρι ο Λευτέρης Πανταζής και η Βίκυ Καγιά; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μιλά για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Κώστας Ευρυπιώτης



    ΣΧΟΛΙΑ