• LIFE&STYLE

    Τεό Νιάρχος: Ο νέος έρωτας και το ρομαντικό ταξίδι στην Ανταρκτική

    • NewsRoom

    Τεό Νιάρχος και Καμίλ Ρόου


    Ερωτευμένος με το πανέμορφο μοντέλο Καμίλ Ρόου είναι ο Τεό Νιάρχος, γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Το λαμπερό ζευγάρι βρίσκεται μαζί από το καλοκαίρι του 2018, ενώ πρόσφατα ταξίδεψε μέχρι την Ανταρκτική όπου γιόρτασαν τα 29α γενέθλια της Ρόου.

    Ο μικρότερος γιος του Φίλιππου Νιάρχου οργάνωσε ο ίδιος το ρομαντικό ταξίδι για την καλλονή Γαλλίδα, ενώ οι δυο τους μοιράστηκαν εικόνες από τις μοναδικές στιγμές που πέρασαν πάνω σε πολυτελές σκάφος.

    Η Ανταρκτική θεωρείται η πιο κρύα και πιο ξηρή ήπειρος, ενώ χαρακτηρίζεται από δυνατούς ανέμους και έχει το υψηλότερο μέσο υψόμετρο από όλες τις άλλες. Παρά τους πάγους και το τσουχτερό κρύο, η Ρόου δεν πτοήθηκε και τόλμησε να ποζάρει με το μαγιό της, αλλά και εντελώς γυμνή πάνω στο σκάφος.

    Ο Έλληνας κληρονόμος γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1991 στη νότιο Γαλλία και είναι γιος του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια Γκίνες. Αδέλφια του είναι ο Σταύρος Νιάρχος, η Ευγενία που διαπρέπει πλέον στον σχεδιασμό κοσμημάτων και η μικρότερη Ηλέκτρα.

    Η Καμίλ Ρόου είναι διεθνούς φήμης μοντέλο, ενώ προηγουμένως είχε δεσμό, που κράτησε ένα χρόνο, με τον γνωστό Άγγλο τραγουδιστή Χάρι Στάιλς.

    View this post on Instagram

    B I R T H D A Y S U I T ?

    A post shared by Camille Rowe -Bel (@fingermonkey) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σωτήρης Κοντιζάς: Με την κόρη του στα γυρίσματα του MasterChef 3

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φίλιππος Νιάρχος: Η ζωή, η ταπεινότητα, η θρησκευτική ευσέβεια του αόρατου μεγιστάνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δίχως τέλος η δικαστική κόντρα Αλιμόνου – Βαρδινογιάννη



    ΣΧΟΛΙΑ