• LIFE&STYLE

    Δίχως τέλος η δικαστική κόντρα Αλιμόνου – Βαρδινογιάννη

    • NewsRoom
    Παύλος Βαρδινογιάννης Τζίνα Αλιμόνου

    Παύλος Βαρδινογιάννης-Τζίνα Αλιμόνου


    Συνεχίζεται η δικαστική κόντρα ανάμεσα στον Παύλο Βαρδινογιάννη και την πρώην σύζυγό του, Τζίνα Αλιμόνου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο επιχειρηματίας ζήτησε από το δικαστήριο να επιτραπεί στη μεγάλη του κόρη και τα τρίδυμα να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μαζί του τις διακοπές των Χριστουγέννων.

    Αν και ο ίδιος είχε εκδώσει ήδη τα αεροπορικά εισιτήρια των παιδιών του, καθώς ήταν βέβαιος ότι το αίτημά του θα γινόταν δεκτό, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο ίδιος δεν ήταν παρών στο δικαστήριο, καθώς βρισκόταν στην Αμερική λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του.

    Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Παύλος Βαρδινογιάννης ζητούσε από το δικαστήριο, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα, να επιτραπεί στα παιδιά του να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας.

    Πέρσι είχε καταθέσει και πάλι ασφαλιστικά μέτρα που απορρίφθηκαν από το δικαστήριο, το οποίο του επιτρέπει να ταξιδεύει με τα τέσσερα παιδιά του μόνο εντός των συνόρων εξαιτίας των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει εναντίον του η Τζίνα Αλιμόνου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ: Αυτό είναι το φύλο του 4ου παιδιού τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξοργισμένος ο Παύλος Βαρδινογιάννης-Νέο επεισόδιο με τη Τζίνα Αλιμόνου στο δικαστήριο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ειρήνη Καζαριάν: Γνωρίζουμε το άτομο που ανέβασε το ψευδές «ροζ» video



    ΣΧΟΛΙΑ