• LIFE&STYLE

    Τατιάνα Μπλάτνικ: Το συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Δείτε σπάνιες φωτογραφίες

    • NewsRoom
    Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, Νικόλαος Γλύξμπουργκ και Τατιάνα Μπλάτνικ

    Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, Νικόλαος Γλύξμπουργκ και Τατιάνα Μπλάτνικ


    Τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, που απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών, αποχαιρέτησε η Τατιάνα Μπλάτνικ, με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανέβασε στο Instagram.

    Η σύζυγος του Νικόλαου Γλυξμπουργκ μοιράστηκε μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

    «Είναι σχεδόν αδύνατο να δημοσιεύσεις μια φωτογραφία όταν θέλεις να πεις τόσα πολλά και δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψεις πόσο υπέροχος άνθρωπος ήσουν και πόσο ευλογημένη και τιμημένη αισθάνομαι που είμαι μέλος της τόσο δεμένης οικογένειάς σου», γράφει η Τατιάνα Μπλάτνικ για τον πεθερό της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

    «Αλλά υπάρχουν και άλλα – τα τελευταία χρόνια έμαθα πραγματικά τι σημαίνει “αγάπη για την πατρίδα” και παρακολούθησα πώς την μεταβίβασες στα παιδιά σου και μέσω του Νικόλαου σε μένα. Σας ευχαριστώ. Η κληρονομιά σας, η πίστη σας, το φως σας και η αγάπη σας ζουν μέσα από όλους αυτούς. Ήταν τιμή μου να είμαι η νύφη σας.

    Χρυσός Ολυμπιονίκης για την Ελλάδα σε ηλικία 20 ετών, Βασιλιάς, σύζυγος, αδελφός, πατέρας, παππούς, μαύρη ζώνη καράτε, φίλος, πεθερός και τόσα άλλα – ας αναπαυθείς εν ειρήνη Μεγαλειότατε Θείε Τίνο – Θα μας λείψεις πολύ και θα σε αγαπάμε για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη», καταλήγει το μήνυμά της.

    Στο Instagram Story της, μοιράστηκε ακόμα μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τον Νικόλαο και τον Κωνσταντίνο, συνοδευόμενο από το νοσταλγικό, λυρικό ποίημα «Φωνές», που γράφτηκε το 1904 από τον Καβάφη.

    Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

    tatianablatnik, Instagram
    tatianablatnik, Instagram
    tatianablatnik, Instagram
    tatianablatnik, Instagram
    tatianablatnik, Instagram
    tatianablatnik, Instagram

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

    Διαβάστε επίσης:

    Ο πρίγκιπας, η μαθήτρια και η κακιά πεθερά, μια ιστορία σαν παραμύθι



    ΣΧΟΛΙΑ