• LIFE&STYLE

    O πρίγκιπας Ουίλιαμ προτίμησε να βάλει ποδιά αντί να πάει στην κηδεία του Κωνσταντίνου, λένε οι Γερμανοί

    • NewsRoom
    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Together as One»

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Together as One»


    Ηχηρή ήταν η απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ από την κηδεία του νονού του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

    Τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας εκπροσώπησε η πριγκίπισσα Άννα, ωστόσο, όλοι περίμεναν ότι θα εμφανιστεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, κάτι που εν τέλει δεν συνέβη.

    Την επόμενη ημέρα της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Ουίλιαμ επέλεξε να πάει στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Together as One» στο Μπέρκσαϊρ, στο Slouth του δυτικού Λονδίνου που έχει ως στόχο τη μείωση της εγκληματικότητας με το να φέρνει κοντά νέους από διαφορετικές κοινότητες..

    Εκεί φόρεσε μια μπλε ποδιά και μαγείρεψε μαζί τους κοτόπουλο τεριάκι και νουντλς, ενώ ακούστηκε μάλιστα να λέει ότι μαγειρεύει και αυτός καμιά φορά, όμως, η σύζυγός του Κέιτ είναι πολύ καλή μαγείρισσα.

    Το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL, όμως, άφησε αιχμές κατά του Ουίλιαμ, επειδή παρέλειψε την κηδεία του νονού του, αλλά πήγε σε άλλη εκδήλωση.

    «Γι΄αυτό ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρέλειψε την κηδεία του νονού του Κωνσταντίνου;», διερωτάται το γερμανικό δίκτυο «RTL» κουνώντας το… δάκτυλο στον πρωτότοκο γιο του βασιλιά Καρόλου.

    «Την ώρα που πολλοί Εστεμμένοι απ’ όλη την Ευρώπη βρίσκονταν στην Αθήνα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, για την κηδεία του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδος, Κωνσταντίνου, απουσίαζε ένα πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, το βαφτιστήρι του εκλιπόντος μονάρχη», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του RTL.

    Αντίθετα, ο βρετανικός Τύπος αναφέρει ότι η εμφάνιση του πρίγκιπα δεν ήταν μεγάλη έκπληξη για τους Βρετανούς.

    «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν μπορούσε να απουσιάζει από την 25η επέτειο λειτουργίας της φιλανθρωπικής οργάνωσης που προσφέρει στους νέους απασχόληση και ζεστά γεύματα αφότου τελειώνουν το σχολείο», γράφει η εφημερίδα Daily Mail.

    Noσταλγοί του Στέμματος εξέφρασαν την απογοήτευσή τους που το βαφτιστήρι του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδος δεν ταξίδεψε στην Αθήνα για να παραστεί στην κηδεία του νονού του, σχολιάζει το γερμανικό δημοσίευμα.

    Διαβάστε επίσης:

    Βόμβα από το Παλάτι: Χωρίς ρόλο ο πρίγκιπας Χάρι στη στέψη του Καρόλου

    Θεοδώρα Γλύξμπουργκ-Μάθιου Κουμάρ: Αναβάλλεται για τρίτη φορά ο γάμος τους

    Παύλος και Μαρί Σαντάλ: Πού θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ