• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Zendaya: Η ηθοποιός, η τραγουδίστρια, η fashion designer


    Γεννημένη το 1996, η Zendaya Maree Stoermer Coleman θεωρείται μια από τις πολλά υποσχόμενες και επιδραστικές προσωπικότητες της γενιάς της. H 22χρονη ηθοποιός έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά Shake it Up στο Disney Channel, που εκτόξευσε στα ύψη και τη φήμη της Selena Gomez, ενώ πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία Spider-Man: Homecoming.

    Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στην τηλεοπτική ταινία Frenemies το 2012 και το 2015 ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο sitcom K.C. Undercover. Το 2013, η Zendaya έγινε η νεότερη διαγωνιζόμενη στο σόου Dancing with the Stars.

    Η Zendaya έκανε αισθητή την παρουσία της και στη μουσική βιομηχανία με τις ερμηνείες της στη σειρά Shake it Up και το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με το όνομα Zendaya. 

    Η διάσημη ηθοποιός, τραγουδίστρια και style icon ακολουθεί μια αξιόλογη πορεία και ως σχεδιάστρια μόδας, έχοντας μόλις λανσάρει μια νέα σειρά σε συνεργασία με την Boohoo.com. Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε την capsule συλλογή Aqua που είχε δημιουργήσει η ίδια, σε συνεργασία με το brand των Bloomingdale’s, εμπνευσμένη από την πρόσφατη χολιγουντιανή υπερπαραγωγή The Greatest Showman, στην οποία πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Hugh Jackman.



    ΣΧΟΛΙΑ