• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Rosie Huntington-Whiteley: Η πιο σέξι παρουσία στο χώρο του modelling


    Ένα κορίτσι από μια επαρχιακή αγροτική περιοχή, η Rosie Huntington-Whiteley γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1987 στην Αγγλία. Ξεκίνησε το μόντελινγκ στην ηλικία των 16 και πολύ σύντομα άρχισε να εμφανίζεται σε περιοδικά μόδας και σε καμπάνιες για brands όπως τα Tommy Hilfiger και Burberry.

    Σχετική εικόνα

    Η καριέρα της απογειώθηκε γρήγορα. Εμφανίστηκε στις σελίδες της Vogue και του ELLEgirl και στην ηλικία των 18 ξεκίνησε να δουλεύει για τον «κολοσσό» εσωρούχων της Victoria’s Secret. Η Whiteley περπάτησε στα σόου του brand δίπλα στα supermodels  Gisele Bündchen και Karolina Kurkova και έγινε και επίσημα ένας από τους «αγγέλους» της εταιρίας τον Νοέμβριο του 2009, στην ηλικία των 22.

    Η Huntington-Whiteley υπέγραψε επίσης συμβόλαιο με τον οίκο Burberry και έγινε το αποκλειστικό πρόσωπο του brand, ενώ ακολούθησε η συνεργασία της με την Agent Provocateur για τη σειρά εσωρούχων της.

    Σχετική εικόνα

    Το μοντέλο με τα γεμάτα χείλη κέρδισε δύο μοναδικούς τίτλους το 2011. Έφτασε στο νούμερο 1 της λίστας Hot 100 του περιοδικού Maxim και το περιοδικό FHM την ανακήρυξε νούμερο 1 στη λίστα με τις 100 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Επιπλέον, η Whiteley κέρδισε το βραβείο «Μοντέλο της Χρονιάς» και το βραβείο «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» του Harper’s Bazaar Women of the Year Award το 2014 και 2016 αντίστοιχα. Πρόσφατα το περιοδικό Forbes την συμπεριέλαβε στα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.

    Αποτέλεσμα εικόνας για rosie huntington whiteley victoria's secret

    Το 2011, η Huntington-Whiteley έκανε το πρώτο βήμα της στην υποκριτική με τον ρόλο της στην ταινία Transformers: Dark of the Moon. Ο επόμενος ρόλος της ήταν στην ταινία Mad Max: Fury Road το 2015, η οποία κέρδισε 6 Όσκαρ.

    Η Rosie Huntington-Whiteley έχει δεσμό με τον ηθοποιό Jason Statham. Το 2016 το ζευγάρι ανακοίνωσε τους αρραβώνες του και το 2017 η Whiteley γέννησε τον γιο τους, Jack Oscar Statham.



    ΣΧΟΛΙΑ