• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Lily Rose Depp: Η κόρη του διάσημου ηθοποιού είναι η επίσημη εκπρόσωπος του οίκου Chanel

    WEST HOLLYWOOD, CA – SEPTEMBER 22: Lily-Rose Depp, wearing Chanel, attends the Chanel dinner celebrating N°5 L’Eau with Lily-Rose Depp at Sunset Tower Hotel on September 22, 2016 in West Hollywood, California. (Photo by Charley Gallay/WireImage)


    Lily Rose Depp είναι αυτή τη στιγμή η νεότερη εκπρόσωπος του brand Chanel, η «βιτρίνα» του γαλλικού οίκου για τις παγκόσμιες καμπάνιες του, παίζοντας τον ρόλο του προσώπου που λειτουργεί ως μεσάζων μεταξύ του οίκου και της λεγόμενης «γενιάς Ζ» (‘Gez Z’).

    Κόρη του ηθοποιού Johnny Depp και της τραγουδίστριας Vanessa Paradis, η 18χρονη έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα τόσο της βρετανικής όσο και της γαλλικής Vogue – για την οποία φωτογραφήθηκε από τον Hedi Slimane για ένα κοινό εξώφυλλο με τον Kar Lagerfeld – και στο κόκκινο χαλί φορά σχεδόν αποκλειστικά δημιουργίες του οίκου Chanel.

    Η Depp ξεκίνησε την υποκριτική καριέρα της με μία Guest εμφάνιση στην κωμική ταινία τρόμου ‘Tusk’, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Toronto International Film Festival το 2014. Ήταν όταν παρακολούθησε το σόου Métiers d’Art Collection της Chanel στη Νέα Υόρκη με τη μητέρα της – για χρόνια πρέσβειρα του οίκου – που ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα της βήματα στη βιομηχανία της μόδας, τραβώντας την προσοχή των Μέσων Ενημέρωσης όπως της Vogue, του Refinery29 και του Harper’s Bazaar. Ταυτόχρονα, ανήλθε στο Instagram, όπου σήμερα διατηρεί 3 εκατομμύρια followers – τον μοναδικό λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Τον Σεπτέμβριο του 2015, σε ηλικία μόλις 16 ετών, πρωταγωνίστησε στην πρώτη της καμπάνια για τον οίκο Chanel, για την κολεξιόν οπτικών του οίκου. Την επόμενη χρονιά, έγινε το πρόσωπο του νέου αρώματος του οίκου, του Chanel No.5 L’Eau, το οποίο απευθύνεται σε ένα νεότερο κοινό. Το νέο άρωμα έφερε στον τομέα αρωμάτων του οίκου άνοδο των πωλήσεων κατά 30% μέσα σε τρεις μήνες. Προσφάτως πρωταγωνίστησε στην καμπάνια της Chanel Rouge Coco Gloss και στην κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 του οίκου, δίπλα στην Cara Delevigne.

    Chanel Spring/Summer 2017

    Η Depp πρωταγωνιστεί συχνά στα σόου της Chanel. Είναι τακτική παρουσία στην πρώτη σειρά, ενώ έχει περπατήσει και στην πασαρέλα του οίκου. Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα και η πρώτη της επίσημη εμφάνιση για τον οίκο ήταν στο σόου Couture Autumn 2015 με θέμα τα καζίνο. Έκανε πασαρέλα επίσης στο σόου Cruise 2017 και έκλεισε το σόου Couture Spring 2017.

    Παράλληλα με τις υποχρεώσεις της στη Chanel, η Depp συνεχίζει την υποκριτική. Άφησε το σχολείο το 2016 για να εστιάσει στην καριέρα της και από τότε έχει εμφανιστεί στο “Yoga Hosers,” στο “La Danseuse” και συμπρωταγωνίστησε με τη Natalie Portman στο “Planetarium”.

    Η Depp ζει στο Λος Άντζελες και μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.



    ΣΧΟΛΙΑ