• LIFE&STYLE

    Jeff Bezos: Τα «πικάντικα» μηνύματα και η σέλφι με το πέος που έστελνε στην ερωμένη του

    • NewsRoom
    μπεζος-σαντσεζ

    Lauren Sanchez και Jeff Bezos


    Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν προσωπικά μηνύματα που αντάλλασε τον τελευατίο χρόνο ο ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos με την γυναίκα που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, Lauren Sanchez. Εκτός από τα «καυτά» μηνύματα, το σκανδαλοθηρικό περιοδικό National Enquirer ισχυρίζεται ότι στην κατοχή του υπάρχουν ακόμη και αποκαλυπτικές σέλφι του Bezos τις οποίες έστελνε στην 49χρονη Sanchez.

    Ανάμεσα σε αυτές τις σέλφι ήταν και μια εξαιρετικά κοντινή φωτογραφία των γεννητικών οργάνων του CEO της Αmazon (που το περιοδικό φυσικά δεν δημοσίευσε για ευνόητους λόγους), αλλά και αρκετές ημίγυμνες πόζες του μπροστά στον καθρέφτη, όπου επιδείκνυε στην ερωμένη του το γυμνασμένο του σώμα.

    Η είδηση της σχέσης τους «έσκασε» αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του Jeff Bezos και της επί 25 χρόνια συζύγου του, MacKenzie Bezos. Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, η ανακοίνωση έγινε σκόπιμα μία ημέρα πριν την κυκλοφορία φωτογραφιών και μηνυμάτων του δισεκατομμυριούχου και της πρώην παρουσιάστριας Lauren Sanchez στο National Enquirer.

    Τον περασμένο Σεπτέμβρη το ζεύγος Bezos γιόρτασε την 25η επέτειο του γάμου του στο Μαϊάμι, ενώ αρκετούς μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 13 Μαΐου του 2018, ο ερωτοχτυπημένος Bezos έγραφε στην ερωμένη του σε sms:

    «Θέλω να σε μυρίσω, θέλω να σε εισπνεύσω, θέλω να σε σφίξω στην αγκαλιά μου. Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου. Σε αγαπώ».

    Τρεις εβδομάδες αργότερα, της έστειλε μια ημίγυμνη φωτογραφία με ακόμα μια ερωτική εξομολόγηση:

    «Ξέρεις τι θέλω; Θέλω να μεθύσω λιγάκι μαζί σου απόψε. Όχι να γίνω τύφλα, απλά να μεθύσω λιγάκι. Θέλω να συζητήσουμε και να κάνουμε σχέδια μαζί. Να ακούσουμε ο ένας τον άλλον και να γελάσουμε».

    «Θέλω να είμαι μαζί σου. Να αποκοιμηθώ μαζί σου, να ξυπνήσουμε μαζί αύριο το πρωί, να διαβάσουμε εφημερίδα και να πιούμε παρέα τον καφέ μας», της έγραφε την ίδια περίοδο.

    «Με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Είσαι φτιαγμένη για εμένα. Είμαι πιο σίγουρος γι’ αυτό απ’ ό,τι υπήρξα για οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου» διατείνεται σε ένα sms, και στη συνέχεια προσθέτει: «Αγαπώ τα πάντα πάνω σου. Αγαπώ το γεγονός ότι η τελευταία σου selfie με βγάζει εκτός εαυτού. Είμαι τρελός για εσένα. Θέλω να σε μυρίζω και να σε αγγίζω.Ξέρω ότι είσαι ό,τι πρέπει για εμένα, ότι ταιριάζουμε».

    «Μου αρέσεις όταν είσαι δυνατή αλλά και όταν είσαι ευάλωτη. Το μόνο που δεν μ’ αρέσει είναι όταν είσαι μακριά. Όσα σου λέω πηγάζουν κατευθείαν από την καρδιά μου. Αγαπώ ό,τι έχει να κάνει μ’ εσένα», γράφει μεταξύ άλλων ο Bezos.

    Το E! News επικοινώνησε με την ομάδα του Bezos προκειμένου να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την εγκυρότητα των μηνυμάτων, ωστόσο δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο από τη μεριά τους.

    Πάντως, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον πλουσιότερο άνδρα του κόσμου δήλωσε πως ο χωρισμός του Bezos και της συζύγου του ήταν γνωστός εδώ και αρκετό καιρό, ενώ άλλη πηγή αναφέρει ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση από το φθινόπωρο του 2018.

    Το εξώφυλλο του National Enquirer

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα γίνει η MacKenzie Bezos η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου μετά το διαζύγιο;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Jeff Bezos: Αυτή είναι η «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιο του CEO της Amazon

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκάνδαλο: Τον απάτησε με τον γυμναστή που πλήρωνε ο ίδιος



    ΣΧΟΛΙΑ