• LIFE&STYLE

    Jeff Bezos: Αυτή είναι η «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιο του CEO της Amazon

    • NewsRoom
    μπεζος

    Τζεφ Μπέζος, Λόρεν Σάντσεζ


    Σε σκανδαλώδεις λεπτομέρειες αναφορικά με το διαζύγιο-βόμβα του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, Jeff Bezos, προχώρησε η Daily Mail, μετά την επίσημη ανακοίνωση του δισεκατομμυριούχου. Ο Jeff Bezos φέρεται να απάτησε τη σύζυγό του, MacKenzi Bezos με μία παντρεμένη γυναίκα και πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων του Fox 11. Μάλιστα, οι δυο τους λέγεται ότι διατηρούσαν παράνομο δεσμό για τουλάχιστον οκτώ μήνες.

    Ο λόγος για την Lauren Sanchez, πιλότο ελικοπτέρων και πρώην παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής Good Day LA, του καναλιού Fox 11. H 49χρονη Sanchez είναι παντρεμένη με τον επίσης μεγιστάνα Patrick Whitesell, συνιδιοκτήτη του άκρως επιτυχημένου πρακτορείου ταλέντων WME στο Χόλιγουντ, με πελάτες μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ.

    Ο CEO της Amazon με περιουσία 150 δισ. δολαρίων και η σύζυγός του βρίσκονταν σε διάσταση για αρκετό καιρό, ενώ αιτία για την ανακοίνωση του διαζυγίου, σύμφωνα με την Daily Mail, είναι η ύπαρξη άκρως προσωπικών φωτογραφιών του με την παράνομη σχέση του που αναμένεται να δημοσιοποιήσει σήμερα το σκανδαλοθηρικό περιοδικό, National Enquirer.

    Το τεύχος υπόσχεται να αποκαλύψει «την πραγματική αιτία του πολύκροτου διαζυγίου του CEO της Amazon με τη σύζυγό του». Ο Enquirer υποστηρίζει ότι ο Bezos «πρόδωσε τη γυναίκα του», οργανώνοντας αποδράσεις σε εξωτικούς προορισμούς συντροφιά με την ερωμένη του. Στα μυστικά αυτά ταξίδια, το ζευγάρι ταξίδευε με το ιδιωτικό τζετ του Bezos, αξίας 65 εκατ. δολαρίων, ενώ στη διάθεση του περιοδικού βρίσκονται sexy selfies των δύο εραστών αλλά και ρομαντικά μηνύματα που αντάλλαζαν μεταξύ τους.

    Ωστόσο, πηγή της Daily Mail διαψεύδει ότι ο μεγιστάνας της Amazon «κορόιδεψε την γυναίκα του».

    Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άτομο, που γνωρίζει καλά την MacKenzi Bezos και τον σύζυγό της, το ζευγάρι προσπάθησε σκληρά για να σώσει τον γάμο του. Τελικά δεν τα κατάφεραν και αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν. Μόνο τότε, και ενώ βρίσκονταν ήδη σε διάσταση, ο Jeff Bezos ξεκίνησε να βγαίνει με την 49χρονη.

    Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Enquirer, η Sanchez ήρθε πιο κοντά με τον Bezos όταν η εταιρεία της προσελήφθη για το γύρισμα ενός εναέριου βίντεο, σε μία από τις επιχειρήσεις του μεγιστάνα. Η πρώην τηλεπαρουσιάστρια με τον σύζυγό της φέρονται να διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Bezos για χρόνια, αφού είχαν σπίτια στην ίδια περιοχή του Σιάτλ. Μάλιστα δεν ήταν λίγες φορές που τα δύο ζευγάρια είχαν φωτογραφηθεί μαζί σε γκαλά και δεξιώσεις.

    Ο παράνομος δεσμός «άνθισε» πριν απο μερικούς μήνες, όταν ο Bezos και η Sanchez αποφάσισαν να συσφίξουν τις μέχρι τότε φιλικές τους σχέσεις.

    Το περιοδικό υποστηρίζει ότι κανείς από τους απατημένους συζύγους δεν γνώριζε για την μυστική σχέση και ότι οι πρόσφατες ανακοινώσεις των δύο ζευγαριών περί «διάστασης» και «συναινετικού διαζυγίου» είχαν ως στόχο να «προλάβουν» το σκάνδαλο που θα ξεσπούσε με τη δημοσιοποίηση του υλικού.

    Το εξώφυλλο του National Enquirer

    Ποια είναι η Lauren Sanchez

    Η 49χρονη Lauren Sanchez, που είναι παντρεμένη εδώ και 13 χρόνια με έναν από τους ισχυρότερους ατζέντηδες του Χόλιγουντ, έχει μακρά πορεία στην τηλεόραση.

    Το κοινό του Λος Άντζελες την γνωρίζει από τη συμμετοχή της ως συμπαρουσιάστρια στην ενημερωτική εκπομπή Good Day LA από το 2011 έως το 2017. Έχει επίσης συνεργαστεί με άλλα κανάλια ως δημοσιογράφος ψυχαγωγικού ρεπορτάζ.

    Το 2005, η Sanchez παρουσίασε τον τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού So You Think You Can Dance αλλά εγκατέλειψε το σόου στη δεύτερη σεζόν αφού έμεινε έγκυος στο δεύτερό της παιδί. Έχει επίσης εμφανιστεί ως guest παρουσιάστρια στο The View, ενώ στο βιογραφικό της υπάρχουν ακόμα και συμμετοχές σε ταινίες, μεταξύ των οποίων οι The Day After Tomorrow, Fight Club και Ted 2.

    Λόρεν Σάντσεζ

    Πλέον, η εντυπωσιακή μελαχροινή εργάζεται ως πιλότος ελικοπτέρων στον χώρο του κινηματογράφου. Σύμφωνα με τον Hollywood Reporter, η 49χρονη θεωρείται κορυφή στον τομέα της και μάλιστα εργάστηκε ως σύμβουλος στα γυρίσματα της ταινίας Dunkirk του Christopher Nolan.

    «Είχα τη δουλειά μου, είχα μια καριέρα, όμως μετά βρήκα τον αληθινό μου σκοπό», είπε σε μια παλιότερη συνέντευξή της η Sanchez, που απέκτησε την άδεια πιλότου το 2016. Σήμερα είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας Black Ops Aviation που μισθώνει ελικόπτερα για κινηματογραφικά γυρίσματα.

    Λόρεν Σάντσεζ και Τζεφ Μπέζος

    Η επίσημη ανακοίνωση του Jeff και της MacKenzi Bezos:

    «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με μια εξέλιξη στις ζωές μας. Όπως γνωρίζουν η οικογένειά και οι στενοί φίλοι μας, έπειτα από μια μακρά περίοδο εξερεύνησης της αγάπης και ενώ βρισκόμασταν σε διάσταση, αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε την κοινή μας ζωή ως φίλοι.

    Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλο και βαθιά ευγνώμονες για κάθε ένα από τα χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι. Εάν γνωρίζαμε ότι θα χωρίζαμε έπειτα από 25 χρόνια, θα τα κάναμε όλα ξανά.

    Είχαμε μια τόσο υπέροχη κοινή ζωή ως παντρεμένο ζευγάρι και αντικρίζουμε επίσης ένα υπέροχο μέλλον μπροστά μας, ως γονείς, φίλοι, συνέταιροι στα επιχειρηματικά εγχειρήματά μας και τα σχέδιά μας κι ως άνθρωποι που κυνηγάμε επιχειρηματικά εγχειρήματα και περιπέτειες.

    Μπορεί οι τίτλοι μας να είναι διαφορετικοί, παραμένουμε οικογένεια και παραμένουμε αγαπημένοι φίλοι. Jeff και MacKenzi», έγραψε ο Jeff Bezos στο Twitter.

    Ο κολοσσός Amazon αναδείχθηκε στην εταιρεία με τη μεγαλύτερη αξία στη Wall Street αυτήν την εβδομάδα, ξεπερνώντας την Microsoft Inc.

    Τζεφ Μπέζος και Μακένζι Μπέζος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάνδαλο: Τον απάτησε με τον γυμναστή που πλήρωνε ο ίδιος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην παίκτρια του Nomads κατηγορεί τον σύντροφό της για κακοποίηση – Τι απαντά εκείνος (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγρια κόντρα στο My Style Rocks – Έξαλλος ο Κουδουνάρης με παίκτρια (video)



    ΣΧΟΛΙΑ