• LIFE&STYLE

    Survivor: Το αναπάντεχο δώρο του Χικμέτ στους Έλληνες και η αντίδραση των Τούρκων (video)

    • NewsRoom


    Στο πρώτο αγώνισμα στο Survivor της Τετάρτης, Έλληνες και Τούρκοι συνεργάστηκαν στο στίβο μάχης όπου διεκδίκησαν λαχταριστά μπισκότα σοκολάτας.

    Νικητές αναδείχθηκαν οι Σαμπριέ, Ατακάν, Σπύρος και Ελπίδα, οι οποίοι επέλεξαν τους Χικμέτ, Μελίσα, Παναγιώτη και Κατερίνα για να απολαύσουν τα μπισκότα.

    Ακόμη ένα γλυκό είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν οι Έλληνες παίκτες στο αγαπημένο κουίζ «Πες το Αλλιώς» στο οποίο οι γυναίκες αντιμετώπισαν τους άνδρες με τους τελευταίους να κερδίζουν brownies.

    Μία όμορφη έκπληξη περίμενε την ελληνική ομάδα, καθώς ο Χικμέτ αποφάσισε να φτιάξει ένα ξύλινο τάβλι και να το χαρίσει στους Έλληνες.

    Με ενθουσιασμό εκείνοι τον ευχαρίστησαν, ενώ έμειναν άφωνη με την αναπάντεχη κίνηση του Τούρκου παίκτη.

    «Το δώρο είναι για να δυναμώσει η φιλία μας σε τέτοια δύσκολα παιχνίδια. Άλλωστε γι’ αυτό γίνονται και τα παιχνίδια φιλίας. Στο προηγούμενο παιχνίδι φιλίας με το μεγάλο έπαθλο, είχαμε κάνει μια συζήτηση με την αντίπαλη ομάδα.

    Τους είχα πει σπάω καρύδες, ψαρεύω και ότι έχουμε φτιάξει ένα τάβλι και παίζουμε. Κάποιοι από τους αντιπάλους είχαν εκπλαγεί. Μας ρώτησαν πώς το φτιάξαμε, γι΄ αυτό έφερα το τάβλι. Θέλω να το κάνω δώρο στην ελληνική ομάδα», είπε ο Χικμέτ και τους έδωσε το τάβλι.

    Από την άλλη, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσά στον Χικμέτ και τον Μπορά.

    Ο Μπορά εκνευρίστηκε, καθώς θεώρησε ότι ο Χικμέτ έκανε μία παράβαση στο παιχνίδι, ενώ στην αντιπαράθεσή τους προστέθηκε και η κίνηση να κάνει δώρο στους Έλληνες.

    Μετά το αγώνισμα, τη στιγμή που οι νικητές απολάμβαναν το έπαθλο, μαζί με τους παίκτες που επέλεξαν να πάρουν μαζί τους, η Σαμπριέ άρχισε να πετάει σπόντες για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν, λέγοντας πως θα παντρευτούν μετά το Survivor και πως πήγαν να ζητήσουν το χέρι της!

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΚΑΪ: Τέλος το Survivor και το Power of Love – Τι θα γίνει με Τανιμανίδη-Λιανό-Μπακοδήμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: «Η παραγωγή είναι ύπουλη και έβαλε τα παιδιά που…» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ