• LIFE&STYLE

    Survivor: Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν; (video)

    δαλακα

    Κατερίνα Δαλάκα


    Έλληνες και Τούρκοι ενώθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor προκειμένου να διεκδικήσουν στο στίβο μάχης το έπαθλο φαγητού. Οι δύο μικτές ομάδες έδωσαν τα πάντα για να κερδίσουν, ωστόσο στο τέλος νικητές αναδείχθηκαν οι Βασίλης Βασιλικός, Μπόρα, Ελπίδα και Μπουσρά.

    Ένα φρέσκο αέρα έχει φέρει ο Πάτρικ Ογκουνσότο, μετά την άφιξή του στο νησί. Η στιγμή που ξεχώρισε στο χθεσινό επεισόδιο ήταν όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον παίκτη με τι βάφει τα μαλλιά του, καθώς πολλές είναι οι γυναίκες που αναρωτιούνται.

    Τότε, εκείνος αποκάλυψε ότι έτσι γεννήθηκε, άρα το χρώμα των μαλλιών του είναι φυσικό…

    Ωστόσο, θέμα συζήτησης έγινε το νέο ερωτικό ειδύλλιο που φαίνεται να έχει ξεκινήσει ανάμεσα σε μία Ελληνίδα παίκτρια και έναν Τούρκο παίκτη.

    Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν Ισίκτουταν οι οποίοι φαίνεται να έχουν έρθει πιο κοντά.

    Η Ελληνίδα αθλήτρια αποκάλυψε ότι χάρισε στον Τούρκο ένα κομποσκοίνι, ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα, η Δαλάκα εξέφρασε τη χαρά της για την παραμονή του στο παιχνίδι.

    Ο Τούρκος παίκτης κρατούσε το κομποσκοίνι που του έδωσε σε μια από τις στιγμές που βρέθηκαν μαζί, ενώ η Κατερίνα δεν δίστασε να πει πως είναι από τους πιο ωραίους παίκτες.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ατακάν Ισίκτουταν: Ποιος είναι ο κούκλος Τούρκος παίκτης του Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Απίστευτες ατάκες από οντισιόν που δεν είδαμε ποτέ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Βόμβα» στο Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης «πρόδωσε» την είσοδο νέας παίκτριας



    ΣΧΟΛΙΑ