• LIFE&STYLE

    ΣΚΑΪ: Τέλος το Survivor και το Power of Love – Τι θα γίνει με Τανιμανίδη-Λιανό-Μπακοδήμου

    • NewsRoom
    ντάνος-τανιμανίδης

    Γιώργος Καπουτζίδης, Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Αγγελόπουλος, Μαρία Μπακοδήμου και Γιώργος Λιανός


    Στον αέρα βρίσκεται το τηλεοπτικό μέλλον των παρουσιαστών των ριάλιτι παιχνιδιών που προβάλλονται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για τον Σάκη Τανιμανίδη, την Μαρία Μπακοδήμου και τον Γιώργο Λιανό.

    Οι παρουσιαστές δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου, αλλά με την τουρκική εταιρεία παραγωγής Acun Medya που ανήκει στον Ατζούν Ιλιτζαλί. Συνεπώς, η συνεργασία της εταιρείας με τον ΣΚΑΪ κρίνει και το τηλεοπτικό μέλλον των συγκεκριμένων παρουσιαστών, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News.

    Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από τουρκικά δημοσιεύματα, ο Τούρκος παραγωγός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα τα οποία πηγάζουν από τα χαμηλά νούμερα που σημειώνουν τα ριάλιτι τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News, ο ΣΚΑΪ επιθυμεί να κρατήσει στο πρόγραμμά του το μουσικό ριάλιτι «The Voice», αλλά και το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks». Ωστόσο, ο Ιλιτζαλί φροντίζει να κλείνει συμφωνίες-πακέτο με πολλά προγράμματα μαζί. Συνεπώς, όλα εξαρτώνται από την τελική συμφωνία και τα σχέδια του ΣΚΑΪ.

    Κάποιοι, µάλιστα, δεν αποκλείουν το ενδεχόµενο οριστικής ρήξης ανάµεσα στις δύο πλευρές, αν δεν βρεθεί χρυσή τοµή. Στο πλαίσιο αυτό, όλα τα ενδεχόµενα είναι ανοιχτά για τον Σάκη Τανιμανίδη, τον Γιώργο Λιανό και τη Μαρία Μπακοδήμου, καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν θα υπάρξει τέταρτος κύκλος του «Survivor» ούτε και το «Power of Love», ενώ για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» γίνονται διάφορες σκέψεις. Αν τελικά επιστρέψει, θα είναι µε νέα επιτροπή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Cult σειρές του Mega αναβιώνουν στον ΣΚΑΪ με νέα επεισόδια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικονομικά προβλήματα για τον Τούρκο παραγωγό του Survivor

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Το Twitter «δικάζει» την Σπυριδούλα (tweets & video)



    ΣΧΟΛΙΑ